Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 508
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
Odesláno
Kdo ti umřel?

Já nasranej nebyl spíš sem na ně byl hrdej, všichni umřel pro něco většího.

profesor Modin,ale ten musel umrit,jinak to neslo,ale Tali mne sere nejvic. Sundala si masku a proste se zabila i kdyz jsem pro ni skocil neslo ji zachranit. A chvili pote Legion. Hlavni problem vidim v tom,ze mi chybi dve mise (vim to kvuli trofejim), takze mozna byla chyba nekde na zacatku,ze jsem nesel na rannoch drive. Jinak jsem to hral jako v ME2, delal naprosto vsechno a snazil se udelat vsechny questy a podobne.

Odesláno

tak vcera konecne pokorena za necelych 32 hodin (nakonec jsem mel opravdu vsechny questy,mission a max kladnou reputaci a renegades taky hodno vysoko). Po zaverecnem konci, a videnem konci po titulkach musim rici,ze nechapu stiznosti na ten konec. Dopadnul jsem presne jako mi nejblizsi kamaradi, obetoval se pro velkou vec a zustal v legendach. K naproste spokojenosti mi stacilo,ze Liara a Garrus prezili, o ostatnich nakonci uz nebyla zminka,ale to nevadi.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

A proc bych to mel delat? (Uz jen protoze, ze to chci videt v kontextu hry a na hezky ve vyskoem rozliseni na sve tv). Navic neodpovidas na mou otazku, zas jen delas rozumbradu, clovek se na neco zepta a ty odpovidas aniz bys na to mel pravo, omg :)

Chci subjektivni nazory, protoze to cos tu napsal ty znam znam uz jen ze dvou duvodu, umim googlit a ctu pravdielne dost webu o hrach ;) Neber si to ze na tebe zas utocim, jen mel tvuj prispevekpro me nulovou hodnotu ;)

Odesláno
Že nemam právo odpovídat? Nejsme snad v demokratické, volné zemi? Není tohle snad forum aneb věc k tomuto sloužící? Přemejšlej než napíšeš takovou ******** omfg...

Vis jak jsem to myslel tak ze sebe nedelej jeste vetsiho blbecka, chtel jsem znat dojmy a tys ty nemel, takze tvoje odpovbed mi byla na nic. Tecka. Jestli to nechapes je mi to lito....

Nikdo to teda nehral?

Odesláno

Prosim te nenazyvej me blbcem, ja vim ze za obrazovkou se lehce hraje na vlekeho pana, ale me vazne nevyhovuje, ze mi rozmazleny usmrkanec nazavy blbcem. Jinak k tomu, naprosto zbytecna hadka, ja chtel vedet dojmy, tys ocividne nemel. Ted uz je asi mas (takze misto dalsi nadavek a podobnych veci bych ocenil ,dkyby ses o ne podelil). To ze jsou to jen videa vim, dokonce jsem to i psal, takze nevim jestli ctes jen kazde druhe slovo v postu nebo jak to mas.....to jen k memu pochopeni ;) Takze jestli jsem se te jakkoliv dotknul tak se omlouvam, ale chtel jsem znat dojmy mistnich hracu a tys mi na to odepsal vicemene "vygooglitelne" prvke extended cutu (ktere znam). Doufam ze proto chapes zbytecnost toho prispevku. Pokud nechapes vznik tohohle zbytecneho sporu nebo me chces dal urazet, tak prosim do PM ;) Ja uz se tu nehodlam hadat o kravine a prosit tak o ban, chci jen znat nejaky podelany nazory na to DLC, jestli vubec ma cenu se na to obtezovat a jestli to vubec nejakym zpusobem vyslyselo fanousky, respektive jak to citi lidi kterym to pred tim nevyhovovalo....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu