MEGIl_ Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 No, tohle DLC vypadá povedeně, mě nejvíc baví jezdit s cenově dostupnými auty(relativně), ideál mazda 3 mps, a když něco silnějšího tak mi hodně sedí medvědi kdy si užiju trochu toho driftu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 nová forza: http://www.zing.cz/novinky/10350/na-podzim-vyjde-nova-forza co na to rikate? jestli by to bylo na zpusob test drive a vse ostatni s forzy tak se mam na co tesit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Nové DLC/Expansion aka Porsche http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/13852-spekulace-forza-motorsport-4-porsche-expansion-pack.html Takže, podle mě awesome že si zajezdíme i v Porsche a hlavně ty nové tratě!! Ale CO TO MÁ SAKRA ZNAMENAT, všichni víme jak to bylo z F4 aneb práva na tu značku a bláhbláhbláh, a ted tohle? To už je opravdu trapnej a hodně ubohej reklamní trik od EA nebo Turnu 10... K tomu Horizonu, uberawesome, Test Drive a Forza (+ ještě Flatout) jsou moje nejoblíbenější závodní hry, a pokud to bude takovej "freeride" jako v TDU2 a "realistika" aka Forza, tak opravdu super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Nevim, prijde mi ze z toho dela microsoft uz strasnou dojicku kdyz behem 4 let vydaj 4 forzy....Radsi bych kdyby nas Forza 5 oslnila az na dalsim xboxu.... Ale na horizon jsem zvedavy, ikdyz bych nerad aby to dopadlo jak NFS, staci ze od EA prejali koncept co rok, to "novy" dil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 To by vysvětlovalo, proč v klasický forze 4 nejsou třeba noční závody atd...možná si to šetřili na Horizon. :)...ale všechno jsou to spekulace, na games.cz psali, že dnes odpoledne by mělo skončit embargo, tak třeba se dozvíme víc. EDIT: "V diskusním fóru na francouzské stránce série Forza zaměstnanec místního Microsoftu pod přezdívkou Seabull potvrdil, že nová Forza opravdu vyjde na podzim letošního roku a video je pravé. Zároveň dodal i důležitou informaci – tohle není Forza Motorsport 5." http://www.hrej.cz/novinky/2012/03/04/sledujte-trailer-z-forza-horizon-26684/ Snad budou brzy další informace! :) Bože, snad tu značku Forza Microsoft nezadupe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 A prave proto mi to klasicky smrdi zdimanim penez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 DeSi: To ano, ale zrovna na Horizon, tedy pokud to bude to co myslim se opravdu těšim a je mi jedno i kdyby v tom nebyl žádný rozdíl oproti Forze 4 krom volné jízdy (na takové mapě jako v TDU2 samozřejmě), snad víš co tím chci říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Jasny tak ja spis narazel celkove na vyvoj serie, kdy se zas ob pres rok dockame dalsiho "plnohodnotneho" dilu.... Proti Horizonu nic nemam, pokud se to vyda cestou, jakou to zatim vypada ze se to vyda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlimi Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 lidi jak je to prosim vas s tim odemykanim velikosti rafku..je to zamknute..to si musim koupit pres live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 ja sem prave na ten horizon zvedavej. hlavne chci aby to bylo freeride jako test drive a minimalne stejnej pocet aut.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 http://games.tiscali.cz/preview/forza-horizon-prinese-arkadove-zavodeni-a-la-test-drive-58696 takže stejný jízdní model jako v motorsportu asi nebude, ale to se dalo čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Herní model počítá s otevřeným herním světem, kde si jako v Test Drive Unlimited můžete jezdit, kam se vám zlíbí. Pro vývojáře z Turn 10/Playground to naopak znamená, že jejich závodní série postoupila o pomyslnou příčku výš, tedy do kategorie vyplněné Call of Duty a Medal of Honor - i tyhle série mají dva vývojářské týmy, které se střídají, aby mohl každý rok vyjít nový díl. S Forzou to nebude jinak. Pffff, každý rok? Prosím to ne. Každopádně Horizon kupuju jestli to bude arkádovka nebo ne, stejně si ale myslim že tam nějaké ty realistické prvky budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Já jen doufám, že z toho nevyleze nějakej paskvil alá NFS run. Každopádně forza je moje nejoblíbenější hra, TDU jsem měl taky vždycky rád, tak se nechám překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 No to se z toho posměju, zrovna když dodělám 4ku na 1000G tak se rozhodnou tam dalších 250G přidat. Co jsem se dočetl tak bude 20 novejch závodů a 30 aut porsche, tak to asi vypadá že nová trať nepřibude Na xboxwebu psali že Forza5 je oznámená na 2013 Horizon spíš vidím na nějaký odreagování ala NFS holt lidi to chtěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Celou dobu jsem věřil že Forza 5 bude až na nový xbox ale teď když čtu že Forza 5 výjde v roce 2013 tak tomu tak trochu přestávám věřit jelikož o vydání nového xboxu na příští rok moc nevěřím si říkám jestli je to dobrý nápad aby Forza 5 vyšla na X360.. Možná si to dokážu představit s tím že tam bude konečně to proměnlivé počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 No to bych to radsi nechal na tu dalsi generaci, preci jen uz to nebude takovy pokrok, ani 4 nebyla takovy pokrok od trojky, to nakonec petka bude vic podobna trojce, nez byla trojka dvojce.....na tom je neco spatne, ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 No, pokud bude každý měsíc vycházet DLC s 10 auty(nemluvě o tom porsche packu) tak novou forzu určitě nepotřebuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Ale microsoft potrebuje tve penize ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Ale microsoft potrebuje tve penize ;) Právě a přesně tahle politika se mi nelíbí. To už je jak NHL, CoD a podobné značky, které vychází lehce pozmeměné každý rok a tahají z hráčů peníze (aktuální soupisky do sport. her by klidně mohly být formou DLC). Samozřejmě, že Forza je super hra a představa hry, která má její reálnost a zároveň otevřený svět s měnícím se počasím a reálnou ulicí či městem se blíží závodnímu hernímu orgasmu, jen doufám, že z toho "vyroste" něco pořádného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Taky se mi tahle politka nezamlouva a zrovna od Microsoftu bych to uplne necekal (na to jsou experti jini :D), ale co nadelas, treba to dopadne dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Už máte stáhnutý March Pirelli Car Pack ?? Já jsem ho dnes nahrál a je to fakt mazec!! Drsné autko je: 1971 Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P a pohled z auta kdy vidíte volant je nádherný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Mám ho, já osobně nejvíc ocenil BMW 850CSi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 jojo taky ho mám už od včerejška.. :) jojo BMW sem si taky užil.. :) at uz je kveten a vyjde ten porsche pack.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Jasně na porschaky se taky mrtě těším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 http://www.xboxweb.cz/hry/forza-motorsport-4/13855-porsche-se-vracn-do-forza-motorsport-4.html nooo už aby to bylo :P 1600 MP, to sem zvědavej na kolik mě ta F4 vyjde v závěru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.