Satir Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 To ani já ne, byl bych z to rád. Ale myslel jsem tím, že aspon něco bude a nejbližší auto v autovistě je toto. Už aby byl ten porsche pack... čekám na to netrpělivě s ovladačem v ruce xD Citovat
Satir Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 BaliČek porsche je venku!!!!! Citovat
dany_ Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 už je ke stažení i pro uživatele s RGH ;) Citovat
pavelcer Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 Tak Poršáci konečně v Xboxu. Už jsem odjel něco málo závodů a zamiloval jsem se, do Caymanu R. To auto se nádherně řídí, jasná ukázka, že výkon není všechno. Svézt se s ním někde na okruhu ve skutečnosti by bylo úžasné.:D Citovat
Satir Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 už funguje stáhnutí i pro VIP????? Citovat
adioflip Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 Absence "Škodovek" ve hrách mě štvala a mrzela vždycky. Pamatuji si, že snad ve dvou hrách na PC (Raly 2000 a raly Extreme) sem viděl akorát škodu, od té doby nic... :( zahraj si world racing 2, je tam fabia a myslim, že i octavia ;-) Citovat
Krabbio Odesláno Květen 22, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 22, 2012 zahraj si world racing 2, je tam fabia a myslim, že i octavia ;-) Fakt že je :-) a ve forze škodovky nemáme :-( http://www.youtube.com/watch?v=cK_SaNi3i-o Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 23, 2012 zahraj si world racing 2, je tam fabia a myslim, že i octavia ;-) Děkuju moc :) Ještě se dala importovat do Richars Burns rally na PC :) ale to není ono :( ale ve Forze bych je bral asi nejvíc :) Citovat
DeviR1 Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2012 Zdar, nechcete dát nějaký klubový závod, nebo tak něco?:-) Už mě přestalo bavit hrát Forzu offline, takže jsem koupil gold a hraju online závody a zase mě to chytlo. Akorát výsledky nejsou nic moc :-D Tak bych rád změřil síly :-) Citovat
petr.voltr Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2012 Ahoj jukni na www.czechconsoleracing.cz zítra ve 21:00 jedem Mazda MX-5 Cup, přidat se může kdokoli, omezení závodu je na stránkách. Dál se jezdí v neděli rookie cup, v úterý ADAC GT Masters, ve čtvrtek se teď dokončil Heavy B500 cup, nebude dlouho trvat a bude další champ a v sobotu se jezdi různé minicupy. Rádi tě u nás uvitáme :-) ps: i ostatní Citovat
petr.voltr Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2012 Dnes startuje 4. závod ADAC GT MASTERS start 22:00 více podrobností na www.czechconsoleracing.cz přidejte s k nám, zaím jsou přihlášeni 4 jezdci Citovat
Satir Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 29, 2012 To mě štve že sem v práci, vždy na nějakej závod !!! :( Citovat
petr.voltr Odesláno Květen 30, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 30, 2012 škoda, snad ti to příště klapne, další závod se jede v úterý 5.6. ve 22:00 :-) nakonec nás jelo včera 7 a byly to luxusní souboje, moc sem si to užil Citovat
pavelcer Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 Tak, Porsche DLC vyšlo a teď jsem zvědavý, jestli se opravdu dočkáme nějaké té tratě :) I když spíš asi ne... Kdoví, jestli ještě k Forze vyjde nějaké rozšíření. Když nepočítám SRT Viper. Citovat
rockyzz Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 No, vyjde ale myslim že už to bude o dost mín než předtím, ted vyjde takovej spin-off aneb Forza Horizon a myslím že právě na to se budou zaměřovat. Citovat
dany_ Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 to by mohli :D a nezlobil bych se kdyby auta udělali ctrl c a ctrl v z forzy 4 plus nějaky novy.. k tomu volná jízda, dobrej jízdní model, grafika a měl bych grindu u pusy :D Citovat
pavelcer Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 Jo, na Horizon se těším a jsem zvědav, jak se s tím tvůrci poperou. S otevřeným světem atd.. Ale do Forzy 4 by nějaká trať mohla vyjít, takové Spa nebo Imola by vůbec nebyla špatná. K tomu nové Ferrari F12, novou 911 a ještě třeba tři další kousky, tak takové DLC, to bych bral. Trošku jsem se zasnil... :) Citovat
Satir Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 31, 2012 škoda, snad ti to příště klapne, další závod se jede v úterý 5.6. ve 22:00 :-)nakonec nás jelo včera 7 a byly to luxusní souboje, moc sem si to užil Super, na to úterý si mě připiš :) Citovat
Satir Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 petr.voltr Hele, na tu mazdu se mi nejde přihlásit :X Citovat
suchac500 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 ja si treba rikam.. proc si nedaj ve forze tu praci a kdyz uz maji napr. suzuku pikes peak SX4, proc pro ni neudelaji nejakou rallye trat.. neco jako bylo v gran turismu 2 :-) myslim ze by to bylo paradni, ocenil bych nejaky lehci rallye nebo trosku jine mody nebo aspon nove okruhy ne jen auta :) Citovat
Satir Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 1, 2012 na jiné módy hledej jiné hry. Nevím, bylo by to vkročení do jiné řeky a nedovedu si představit že bych ve forze skákal někde po šotolině :) Ale každopádně by to chtělo nějaké kvalitné rallye Citovat
pavelcer Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2012 Máme nové DLC, jak jinak, než s deseti auty. Podle mě, výběr nic moc, zaujal mě snad jen C63 Black a závodní Corvette... :? Citovat
Satir Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2012 Co blbneš? :) takové skvosty. C63, celica 92, brouk, BMW 507 <3,.. Citovat
Satir Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2012 Teď mě napadlo,..jaký je rozdíl mezi řízením simulace a normální??? odjakživa jezdím na simulaci..a teď se kouká co to je to normální teda? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.