Werbb Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2012 dobry chtel bych se zeptat u sampionatu masters asi po 2 nebo 3 zavodu mi to napsalo ze nemam auto v garazi ktere by mohlo zavodit ale nejak nevim jake auto mam poridit mam od f po r1 ten dalsi zavod je nekde v americe jedna se o world tour diky za radu : Citovat
DeviR1 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2012 O stránku zpět je to napsané, musíš koupit Corvette Citovat
dany_ Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2012 jak vyšel ten viper pack tak na RGH je s nějakým upraveným scriptem který přidavá do hry ještě auto dodge challenger 2012 forza horizon.. odzkoušeno a fakt jde :) Citovat
skolni.flakac Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2012 Jsou ve Forze4 nejaky dlouhy zavody jako byli v predhozich dileh? 100 kol nebo 100 mil a podobne. To me opravdu bavilo i se na tom clovek dozacatku dobre napakoval :-) Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat
Pennywise Odesláno Červenec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2012 Pokud někdo hrajete přidejte si mě, rád uvítám nějaké jezdce :) Citovat
dany_ Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2012 7. srpna vychází nový car pack s názvem August Playseat Car Pack zde seznam aut a video: 1962 Lincoln Continental 2013 Ford Mustang Boss 302 2003 Aston Martin DB7 Zagato 2012 Chevrolet Camaro ZL1 2013 Hyundai Genesis Coupe 3.8 Track 1989 Mercedes-Benz #63 Team Sauber-Mercedes C9 1984 Peugeot 205 T16 2013 Scion FR-S 1962 Triumph TR3B 2013 Lexus GS350 F Sport Citovat
adioflip Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2012 ahoj, byl by někdo tak hodný a vypsal všechny balíčky co vyšli jako dlc pro forzu ? stále nemůžu zjistit, které mi chybí, díky Citovat
dany_ Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2012 psal jsem to o stránku zpět.. jen lenost mrknout. Limited Edition Content and Launch Bonus Pack Launch Track Pack Hyundai Veloster Pack Forza.Motorsport.4.May.TopGear.Car.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.April.Alpinestars.Car.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.March.Pirelli.Car.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.February.American.Le.Mans.Serie s.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.January.Jalopnik.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.December.IGN.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.November.Speed.Pack.DLC. Porsche Expansion Pack Meguiar's PackDodge Viper SRT pack July Car Pack Citovat
Skywalker Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 Zeptal bych se na otázku, na kterou se možná už někdo ptal, nevím, nečetl jsem všech 104 stránek. Forza 4 mi každou chvíli má přijít a já bych se chtěl zeptat, zda má Škoda zastoupení ve hře? Hrál jsem akorát v loni Forzu 3, ještě když jsem měl flash Xka a tam Škoda nebyla, rok flash na Xku už nemám a tak nevím, zda se dá třeba stáhnout v nějakém DLC balíčku, nebo ve hře vůbec nebude. Citovat
DeviR1 Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 Škodovka tam není. http://forzamotorsport.net/en-us/Cars/ManufacturerList.aspx Používej google Citovat
Skywalker Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 Neboj, google používám, tuhle stránku jsem také viděl, ale jsem zmatenej, když v loni mi jeden kamarád říkal, že proč mám udělanej flash na Xku, že si takhle nemůžu stáhnout Octavii do Forzy.. Tak nevím, co je na tom pravdy. Citovat
boss94 Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2012 Ahoj, dají se do forzy stáhnout skupiny polepů? Vím že to lze online, ale mám rgh! Jsou někde volně na webu? Díky Citovat
Krabbio Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Neboj, google používám, tuhle stránku jsem také viděl, ale jsem zmatenej, když v loni mi jeden kamarád říkal, že proč mám udělanej flash na Xku, že si takhle nemůžu stáhnout Octavii do Forzy.. Tak nevím, co je na tom pravdy. Nesmíš věřit všemu co slyšíš. Tvůj kamarád neví o čem mluví. Octavia do Forzy neexistuje a i kdyby existovala tak s flashem to nemá nic společného. Citovat
Skywalker Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 On to myslel asi tak, že když mám flash, že si nemůžu stáhnout DLC balíček s Octávií.. Ale když ve Forze nikdy Octavia nebyla, tak nevím, kde vzal, že v loni jezdil za Octváku. Každopádně už je to jedno, jen je ale škoda, že tam není, byla by to ještě větší pecka. Citovat
GEORG_iS Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Jako ja jsem Čech ale nevidim duvod k čemu by tam měla byt nějaka připitoměla Octavia nebo ještě huř Fabia. :? Citovat
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Hele Georg jezdil jsi někdy stou rally fabii?? toje dobrý žihadlo vytáhne 264km/h tak aspoň tu by tam mohli dát Citovat
GEORG_iS Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Hele Georg jezdil jsi někdy stou rally fabii?? toje dobrý žihadlo vytáhne 264km/h tak aspoň tu by tam mohli dát Jezdil, jako spolujezdec v sosnové. A ano tohle je docela funkční auto, ale forza není rally ale simulátor okruhových závodů. A pokud nepočítám třídy R3 a výše tak tam jsou sériové vozy. Citovat
hamsterkocz Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Tjno ale jenom tak pro zábavu by ji tam mohli dát :D Citovat
MEGIl_ Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2012 Jako ja jsem Čech ale nevidim duvod k čemu by tam měla byt nějaka připitoměla Octavia nebo ještě huř Fabia. :? Přesně ze stejnýho důvodu, jako je tam připitomělá fiesta a další... RSovy škodovky mi vůbec nepřijdou připitomělý a docela bych je ocenil.. Citovat
DARK SPIRIT Odesláno Srpen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2012 Je škoda, že Škoda :) se ve hrách neobjevuje...minimálně by tam mohla být er-esová Fabia, cupová Octavia a i když jsou to okruhy, tak bych si zajezdil s rally speciály (Fabia a Octavia WRC, Fabia S2000, Fabia R2) a třeba taky závodní Škodu 100, 1000 nebo další veterány...myslím si, že Škoda rozhodně vyprodukovala za svoji historii mnoho zajímavých vozů...bohužel se objevuje jenom ve hře WRC, což je sice pěkné, ale ta hra stojí za prd (takhle zazděnou rally hru jsem fakt ještě neviděl). :) Citovat
adioflip Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2012 chtěl bych se zeptat ještě ohledně dlc... hledal jsem je na internetu, ale často marně... chtěl bych tedy někoho poprosit, zda nemá funkční linky nebo i torrenty pro stažení dlc do forzy... myslím, že by to ocenilo více lidí :-) aktuálně sháním tyhle dlc: Hyundai Veloster Pack Forza.Motorsport.4.May.TopGear.Car.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.April.Alpinestars.Car.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.March.Pirelli.Car.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.February.American.Le.Mans.Serie s.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.January.Jalopnik.Pack.DLC. Forza.Motorsport.4.December.IGN.Pack.DLC. July car pack Citovat
dany_ Odesláno Srpen 15, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2012 bez na xbox360iso.com tam jsou kompletne vsechny dlc a servery taky funkcni. je zbytecne to sem postovat, staci hledat. Citovat
Krabbio Odesláno Srpen 16, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 16, 2012 Presne jak pise dany_ ja z tama stahl bez problemu vsechny Dlc do forzy. Staci chvilku hledat a mas to ;-) Citovat
boss94 Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2012 Ahoj, dají se do forzy stáhnout skupiny polepů? Vím že to lze online, ale mám rgh! Jsou někde volně na webu? Díky Citovat
hamsterkocz Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2012 hosi nevite proc mi disk 2 nejde nainstalova na hdd zaseknese na 24% jinak CD je origo misto na hdd tky mam sry za chyby pisu z nintenda rano to opravim Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.