DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Jak jistě mnozí víte, včera jsme se na VGA 2010 dočkali oficiálního ohlášení Masse Effectu 3. Hru si podle všeho nadělím již příští rok pod stromeček. Toto je oficiální popis chystaného 3. dílu. "Země hoří a otřásá se pod útokem strašidelných strojů, které přichází z končin daleko za známým světem a mají jediný cíl: zničit lidskou rasu. V roli mariňáka a velitele Sheparda musíte sjednotit všechny civilizace v galaxii a dovést je k jedné poslední misi - dobýt zpátky Zemi." Trailer zde No řekněte, kdo z vás se na tuhle pecku netěší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ...ehm... třeba já :D nemusím moc takové vymyšlené akční hry na styl Bioshock atd atd.. já radši realitu, ale nechci tady rozpoutat žádný flame, až to teda výjde, slibuji že do toho zainvestuji a hru si vypálím :D třeba bude mít něco do sebe :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 ...ehm... třeba já :D nemusím moc takové vymyšlené akční hry na styl Bioshock atd atd.. já radši realitu, ale nechci tady rozpoutat žádný flame, až to teda výjde, slibuji že do toho zainvestuji a hru si vypálím :D třeba bude mít něco do sebe :D :D Na druhou stranu, co je dneska v hernim svete realne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Šíleně se těším :P jednička,dvojka snad jedny z nejlepších her tohodle typu co sem kdy hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 ...ehm... třeba já :D nemusím moc takové vymyšlené akční hry na styl Bioshock atd atd.. já radši realitu, ale nechci tady rozpoutat žádný flame, až to teda výjde, slibuji že do toho zainvestuji a hru si vypálím :D třeba bude mít něco do sebe :D :D "Nieco do seba" mala aj dvojka a to dost :D ....pri nej som stravil vyse 30 hodin http://xbox360.ign.com/articles/106/1062898p2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak takhle mili panove a damy vypada sberatelska edice....na EA to neni spatny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 jsme zvědavý jak to bude s překladem, ehm u pc verze :) jinak by už to kuwa mohlo konečně na pc podporovat X ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 proc se obtezovat z pc verzi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 proc se obtezovat z pc verzi? :D české titulky+datadisky+hezčí grafický kabátek jako bonus :) anglicky umím tak normálně, ale mezery jsou vždycky, třebas L. A. Noire tak to jsem vzdal u prvního výslechu :D exkluzivní hra, bohužel pro mě totálně nehratelná :( ale když je možnost, tak pc většinou má alespoň tu lokalizaci, mít to tak i xbox, tak na pc ani nešáhnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 a kdy tato hra vychází? v traileru bylo Summer 2011, tak to by mělo být už ted někdy...asi si budu muset zahrát ještě alespon dvojku, nehrál jsem ani jeden díl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak to jdi hodne rychle napravit zahraj jednicku s dvojkou at si udelas savy do trojky.... hra vyjde 6.3.2012 (v americe hezke 3.6.12 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak to jdi hodne rychle napravit zahraj jednicku s dvojkou at si udelas savy do trojky.... hra vyjde 6.3.2012 (v americe hezke 3.6.12 ) Dobrá, nejdříve vyzkouším tu jedničku, ta je jen na jedno DVD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Urcite je lepsi zacit jednickou....abys pak udalosti cos ucinil mohl preneset do dvojky ;) Taky to musim pred trojkou znova dohrat, pac savy co jsem mel na starym flashlym xku jsou fuc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No tak já se až tak moc nětěším, Mass Effect mě ani nikdy nebral, dvojku jsem dostal jen z výměny ale nikdy bych si jí nekoupil, kéž by taková hra byla v coopu, to by byl hotovej sen, ale sám mě to nebaví, zrovna takovejhle "styl". Ale ten Kinect je zajímavej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 http://www.zing.cz/novinky/9522/mass-effect-3-figurky-s-kodem-pro-dlc Celkem zajimave, skoda jen, ze se zase dockaji jen v americe......a taky skoda ze chybi liara, moje oblybenkyne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Vydani hry se blizi a temer denne jsme zasobeny nejakymnovym obsahem....dnes jsem opet cetl clanek ve kterem se zminovala citadela, navrat do citadely se probiral uz nekolikrat, nevite nekdo, zda se vratime do puvodni casti Citadely jako v ME1 tedy do Wards a Presidia? Protoze citadela v ME2 uz nebyla tak uchvacujici, jako ta "nekonecna kruhova reka" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Vydani hry se blizi a temer denne jsme zasobeny nejakymnovym obsahem....dnes jsem opet cetl clanek ve kterem se zminovala citadela, navrat do citadely se probiral uz nekolikrat, nevite nekdo, zda se vratime do puvodni casti Citadely jako v ME1 tedy do Wards a Presidia? Protoze citadela v ME2 uz nebyla tak uchvacujici, jako ta "nekonecna kruhova reka" :) citadela v 1čce byla psycho, pravidelně jsem se v ní strácel :D a hlavně ty nekonečné výtahy, no alespoň že zprávy tam běžely :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Me to prislo vpohode prehledne, hlavne to vypadalo naprosto neuveritelne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Clanek o novych "clenech tymu".... http://www.zing.cz/novinky/9632/mass-effect-3-odhaluje-dalsi-postavy Jestli je to pravda, neprestava bioware prekvapovat, dockat se po gethovi v parte i collectora to mi prijde vazne "vtipne".... Otazka je, zda jde opravdu o partaky nebo jen o "nps"........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 tak na ME3 se hdně těším hlavně u těch her jako Ms nebo GOW jsme zvědavej na příběh :D ale jen mi vrtá hlavou za koho budu hrát pokud se nepletu tak se savy ze starších dílu kopírujou do dalších ale mě na konci dvojky umřeli všichni teda vlastně ne ten pilot mi přežil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Vsichni? To jako vazne? :D Tos nehral teda moc poctive :) Budou tam i nove postavy a stare, ktre ve dvojce nebyli (treba ashley, liara...)..... Plus mozna dalsi, ktere jsem postoval vysse :) Me teda umrel jen jeden clen a to jsem doufal ze vsichni prezijou, ted to budu hrat podruhy pred ME3 kvuli savum a nesmim nechat nikoho umrit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 dokonce mi umřel i hlavní postava ta scéna byla dobrá pustil se aby zachránil Jokera :D a já jsem si říkal co to je za ♥♥♥♥♥ní hru když mi všichni hrdinové postupně v tom úlu nebo co to bylo pochcípali :D asi to budu muset zčeknou znovu a vylepšit si loď protože loď jsem si vůbec nevylepšoval, když jsem to hrál tak to bylo hlavně jen o tom vylepšit co nejlépe zbrań a brnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 dokonce mi umřel i hlavní postava ta scéna byla dobrá pustil se aby zachránil Jokera :D a já jsem si říkal co to je za ♥♥♥♥♥ní hru když mi všichni hrdinové postupně v tom úlu nebo co to bylo pochcípali :Dasi to budu muset zčeknou znovu a vylepšit si loď protože loď jsem si vůbec nevylepšoval, když jsem to hrál tak to bylo hlavně jen o tom vylepšit co nejlépe zbrań a brnění Ultimatni jatka :) Predpoklady pro preziti vsech jsou 4 Upgrady lodi Loajalita clenu (ikdyz ta myslim neni nutna u vsech) Spravne rozmisteni clenu pri zavrecne misi A plny paragon/renegade ukazatel Ja bohuzel pozapomnel na to posledni... Koukni do tematu ME2 v xbox sekci, psal jsem tam dvas takove kratoucke navody ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Ultimatni jatka :)Predpoklady pro preziti vsech jsou 4 Upgrady lodi Loajalita clenu (ikdyz ta myslim neni nutna u vsech) Spravne rozmisteni clenu pri zavrecne misi A plny paragon/renegade ukazatel Ja bohuzel pozapomnel na to posledni... Koukni do tematu ME2 v xbox sekci, psal jsem tam dvas takove kratoucke navody ;) Plny para/rene neni potreba, nebo ano? Jiinak zabit vsechny to se jen tak nepovede, gratulace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Plny para/rene neni potreba, nebo ano?Jiinak zabit vsechny to se jen tak nepovede, gratulace :D Myslim ze je, mel umrel jeden clen posadky a vse ostatni jsem mel spravne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.