headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 ja to spis vidim skryty boj EA s piraty na ps3 a xbox scene ci pc. Vi moc dobre,ze tato vyborna hra donuti lidi hrat proste online a to s warez verzi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Nesnasim, jak zasrany piratsvi takhle ovlivnuje poctive hrace nebo spis nesnasim vydavatelske firmy, ze proti tomu takhle ♥♥♥♥♥sky bojuji a akorat tim ovlivnuji poctive hrace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Jo ještě k tomu článku. Já všechny vedlejší i N7 mise udělal,měl jsem 5800K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Piráti si svůj readiness změní v config souborech a jsou vysmátý, tohle postihuje jen kupující hráče. Ostatně jako vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Jo ještě k tomu článku. Já všechny vedlejší i N7 mise udělal,měl jsem 5800K. takze jsi ziskal docela tezky achie za completed all mission N7,grat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 takze jsi ziskal docela tezky achie za completed all mission N7,grat Co je na něm těžkýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Co je na něm těžkýho? vsechny online trofeje jsou tezke,nikdy nevis na jaky blbce narazis,pokud to bylo delane s kamarady pres headset,tak to byla zase lehke. Spis vidim problem v tech Insanity misi Unwavering Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 N7 mise jsou single mise. Navíc všechny online ajchy můžeš získat v singlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 N7 mise jsou single mise. Navíc všechny online ajchy můžeš získat v singlu. aha, tak jsem nevedel, tak to se tedy pokusim o platinu:) Btw. melo zasadni vyznam jit do ME3 s celym crew? Jestli to mam resit v ME2 nebo rychle prejit uz do ME3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 aha, tak jsem nevedel, tak to se tedy pokusim o platinu:) Btw. melo zasadni vyznam jit do ME3 s celym crew? Jestli to mam resit v ME2 nebo rychle prejit uz do ME3 Nejsem si jistej jak to myslíš, jako jestli má cenu nechat ve dvojce všechny přežít? 100% ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Nejsem si jistej jak to myslíš, jako jestli má cenu nechat ve dvojce všechny přežít? 100% ano. jo to jsem myslel, tak ona je tam motivace zlata trofej, no te se mi hra prodlouzi o par hodin,ale co uz, alespon bude ME3 zajimavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak nutnost samozrejme neni, ale rozhodne je to dobre doporuceni pro plny pozitek z ME3, je hezke videt, jak se nektere charektery vyvinuli :) Treba takova Jack, nikdy jsem ji extra nemusel, ale v ME3 je to docela symapatacka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak nutnost samozrejme neni, ale rozhodne je to dobre doporuceni pro plny pozitek z ME3, je hezke videt, jak se nektere charektery vyvinuli :) Treba takova Jack, nikdy jsem ji extra nemusel, ale v ME3 je to docela symapatacka :D no ja mam jack rad, chodi se mnou do vsech misi:) pokud tam neni nutne mit jine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Já už od jedničky téměř všude beru výhradně Garruse a Tali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Ja vsude Garruse a Liaru, kterou na chvilku v ME2 vystridala kvuli jeji nepritomnosti miranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Liara mi nikdy nebyla moc sympatická a ve trojce možná dvojnásob. Dabing Ali Hillis je sice super ale charakter jako takovej mi moc nesedí. Zato Garrus co komentář to taková perla že se válim po zemi. Všechno bere z humorem a téměř nikdy neni vážnej. I když na vlastní oči viděl zkázu na Palavenu dělal jakoby nic, zatímco Liara se po Thessii téměř hroutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Otazka vkusu, ja mel Liaru vzdycky rad a spolu s Garrusem jsou to moji ME oblibenci, obvzlast se mi pak libil vyvoj te postavy, ktera je podle me velmi dobre napsana.... Garrus je obvzlast v ME strasny hlasic :D A trumfovani se s jokerem s vtipama, to je proste nejlepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 U mě teda vede Garrus a Miranda. Miranda už jenom z toho důvodu že Yvonne Strahovski je mi strašně sympatická :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak Yvonne je nejlepsi, ale v ME3 jsem ji musel dat kopacky, bylo mi ji lito, ale Liara ma vzdycky prednost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 no ja nevim,proste Jack je sympaticka,ze se neboji rici o sex, konecne se mi to povedlo se s ni vyspat ve spodni casti lodi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 No me akorat ve dvojce neprisla zrovna moc pritazliva, stejne jako privetiva, oboji se nastesti v ME3 zmenilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 No me akorat ve dvojce neprisla zrovna moc pritazliva, stejne jako privetiva, oboji se nastesti v ME3 zmenilo :) je to hra, je jedno jak vypada,hlavne ze ji ukecas:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Jo ale proc bych ji ukecaval, kdyz me ani nebere :D Jinak, hrozne se mi libi, jak si Bioware dela srandu z Shepardova tanecniho umu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Jo ale proc bych ji ukecaval, kdyz me ani nebere :DJinak, hrozne se mi libi, jak si Bioware dela srandu z Shepardova tanecniho umu :D ja si na zaklade jeho kreaci,delam prdel z kamose,ten tanec je tak podobny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Březen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2012 Tak uz je i CZ, samo ze zatim jen pro RGH. Ke stazeni na obvyklem miste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.