Doli Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 chci se zeptat k ME2, když nemám loyality(quest jsem udělal, ale nevšiml jsem si, že ne tak jak jsem měl) u Mirandy přežije mi na konci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 u zaverecne mise mas take dulezite posilat spravne lidi na spravne veci, nahodil bych save a udelal tu misi znovu je tu nekdo kdo delal misi na rachnoru a neduveroval Legion? by mne zajimalo jak mise probiha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 u zaverecne mise mas take dulezite posilat spravne lidi na spravne veci, nahodil bych save a udelal tu misi znovu je tu nekdo kdo delal misi na rachnoru a neduveroval Legion? by mne zajimalo jak mise probiha Dík, save už nemám. Musel bych odehrát znova 6 hodin a to už se mi nechce. Hraju totiž abych měl všechny(skoro všechny) achivmenty, tak už mám odehráno 30hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 no uz jsem si predobjednal:) vypada pekne http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3051 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 že takove veci musi delat tak male Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 že takove veci musi delat tak male no velikost XL je prumerna velikost, mne to bude bohate stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 i XL je maly ale je pekna jen ma jednu chybu je bez zipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2012 Tjn, radsi bych, kdyby vypadala jak ta N7 hoodie ze hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Bude lepsi si koupit vsechny díly co ? chytam se kupovat ME3 ale to pak budu met z pribehu houby co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Bude lepsi si koupit vsechny díly co ? chytam se kupovat ME3 ale to pak budu met z pribehu houby co ? těžko říct, ale asi jo...já teď dohrál dvojku a save do trojky sse mi bude hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 save? jako ulozenou pozici nebo myslis to jak prehodis postavu z 2 do 3 a budes mit odemkle veci co sis odemkl ve 2 ? a je to same z 1 na 2 jak z 2 na 3 ? A neumim zrovna moc anglicky nejaky zaklady (moc slabe mam ) ale predpokladam ze budu met u sebe notas a prekladac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 hele :) urcite muzes hrat ME3 bez hrani a znalosti z ME1 a 2 ale nedoporucuji ti to, je to stejne jak by ses chtel divat na lotra navrat krale aniz bys videl predchozi 2 filmi jestli je tva znalost angl chaba prekladac ti nepomuze, dialog nezastavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Nebude zas lepsi si to radsi zahrat na pc z titulkama kdyz u me anglictina stoji za to hnede ? A co multiplayer je dobry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Nebude zas lepsi si to radsi zahrat na pc z titulkama kdyz u me anglictina stoji za to hnede ?A co multiplayer je dobry ? Pokud máš PC co to zvládne tak určitě jo Multiplayer mě baví ale po pár hodinách omrzí, neni to jako Battlefiled na desítky-stovky hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Podle programu bych to mel rozjet skoro na plne.. Mám notas Intel i5 2.54GHz 4GB RAM a ATI Radeon HD 4400 512MB Takže zbytečné kupovat na xko když to dokažu rozjet na pc a MP neni zas tak dobry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 MP neni špatny :) ale jak pise deep neni to na stovky hodin jinak no pochybuju že to rozjedes na plny :) btw ATI Radeon HD 4400 Mobility a ATI Radeon HD 4400 je uplne neco jinyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak porad radsi koupit na xko kde bude grafika stat aspon zato nebo radsi neutracet a met titulky a grafika nebude na max tak vic k minimu .. :) Mám možnost mět limitku z steelbook a těma vecma pro MP . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak pokud máš možnost to hrát na pc tak neváhej. Asi po roce jsem oprášil pc a jedu na full pěkně v češtině a super grafika. Já hraju Mass Effect jedině na pc, jinak ostatní na xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak porad radsi koupit na xko kde bude grafika stat aspon zato nebo radsi neutracet a met titulky a grafika nebude na max tak vic k minimu ..:) Mám možnost mět limitku z steelbook a těma vecma pro MP . tema vecma do MP myslis online pass protože ty 4 N7 zbrane jsou pouze pro singl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Ok takže thx takže rozhodnuto aspon usetrim dobrych 2 000 CZK :) Ten multiplayer me ani moc nelaka ale dost lidi me doporucuje si ten ME zahrat To Seth : Jo ? ja ze je to pro MP :) no nic dalsi argument proc nekupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 Tak nevím, ale po dohrání z toho mám divný pocit. Dost jsem pospíchal, vedlejší mise jsem nehrál, žádnou sex scene jsem neměl a do finále jsem se dostal za 16 hodin a samozřejmě jsem měl špatnej konec. Je to dost obtížná hra podle mě asi 2x těžší než druhý díl, hlavně finále je zběsilá střílečka. Jinak také s tím koncem nesouhlasím, každý kdo té hře věnuje čas tak by jsi zasloužíl aby to dobře skončilo. Podruhé to asi už hrát nebudu protože tomu nemůžu věnovat takové velké množství času a sil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 No ono mezi "špatným" a "dobrým" koncem neni úplně tak zásadní rozdíl. Mě se ten můj jeden dílčí konec líbil, byť to mohlo být mnohem lépe vysvětleno a rozvedeno, nevím kam v Bioware spěchali, nejspíš si chtěli nechat hodně prostoru pro další DLC/hru/komiks/knihu/whatever. Ale v celkovém kontextu všech možných konců se mi to až tak nelíbilo, ty rozdíly jsou opravdu minimální na finále epické trilogie bych čekal mnohem větší dopad rozhodnutí z minulých více než 100 hodin příběhu. Tady prakticky ani nehraje roli vaše karma, renegade a paragon konec se víceméně nedá rozslišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Proste se stalo to, co se dalo trosku cekat, vsechna ta rozhhodnuti z prchozich dilu se vice mene neprojevi, ortoze by to bylo ke konci tak kosate, ze by to bioware nezvladl a tak to mrsknul vsechno vicemene do dvou dost podobnych koncu, coz je trosku skoda, vzhledm k potencialu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Jasně, já nečekal že tam bude mít vliv každé jedno rozhodnutí co sem učinil, ale oni to skoro nijak neovlivňuje ani počet War Assets. Resp. možná nějak ovlivňuje, ale ve hře to neni téměř vidět. Ten konec je prostě strašně krátký a rychle odbytý, nepochybuju že účelově (další DLC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Dokažete si představit složitost hry ktera by mnela brat ohled na rozhodnuti z 1. dilu? Na konec hry se dostanu dneska k večeru takže pak napisu sve dojmi. Zatim co mne strasne sere je zamikani ukolu :( desmonde cg k 5000 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.