doncze Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Po instalaci FW 3.55 mi nelze přehrát žádné video a audio a to jak z interního tak z jakéhokoliv externího disku. Evidentně je to buď chyba nebo záměr, protože ve video editoru lze natahnout jakýkoliv díl big beng theory a po přechroustání v programu uložit a spustit -bez této debi.ní procedury se však pustit nedá :roll: Takže vřele nedoporučuju instalaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 to mas spis chybu nekde ty protoze me videa jedou v poho a urcite uz by se o tom psalo ze je blokovany prehravani videi :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Co formát? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 chybu mít můžu ale určitě ne v externím disku z něj to lze na jiné ps3 přehrát...nic jiného než update fw se nekonal..tak nevím.. Tak tento podivný problém jsem po různém laborování vyřešil vytvořením dalšího uživatelského profilu, ve kterém videa šla normálně spouštět a poté nějakým zázrakem i v profilu původním...takže vše je již ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Osobně mám taky malý problém při přehrávání videí. Nejde o verizi updatu ale někdy se mi stává, že u avi videa mi to nepřehrává zvuk. Nevím vůbec proč, stává se to i u videí, která mají třeba český dabing a nepřidělávám k nim titulky. Už to tady někdo řešil dá se s tím něco dělat, nebo jsem jenom já kdo mu podobný problém? Sorry ten samý problém co mám se řeší tady: http://console-forum.net/tema/100613-zvuk?highlight=video+zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 FW nema zadny vliv na filmy, vetsinou byva chyba pouza na strane uzivatele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 headhot - zde si s tebou dovolím nesouhlasit: Firmware má na přehrávání videí zcela zásadní vliv, neboť může obsahovat aktualizace kodeků, díky kterým lze videa na ps3 přehrávat, to že něco po updatu půjde a nebo nepůjde přehrát je jen a pouze díky tomu zda dotyčný kodek firmware obsahuje nebo neobsahuje. Můj problém byl evidentně ojedinělý a ač jsem hledal na nejrůznějších forech (anglicky německy rusky - jinak neumím :- ) )s podobným problémem jsem se nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.