wrout Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 prostě koupit to kino je nejjednodušší a nejkomfortnější řešení. možná i nejlevnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Samostatně těžko, repro v podstatě mám, hraje to pěkně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Svitla nadějě, evidentně mi chybí soft..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.a.X Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Axago taky nic, co mám dělat? Už vážně nevim kde je chyba, sakra kdo mi to zapojí? Koupil jsem si taky Axago ADA-X5, abych dostal 5.1 zvuk z PS3 do PC, ale mám neblabé tušení, že z toho optického vstupu karta umí dostat jenom stereo. Může mi to někdo potvdit, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 Ano je to tak. Bohužel Axago zklamalo též. Jednou šancí zůstává extigy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2014 Tak mi to nedalo a koupil jsem extigy. Zvuk pochopitelně jede, ale.... ne mluvené slovo! Kde je sakra chyba? Dolby digital svítí.... Co mám blbě zapojeno. Sub genius k tomu kabelově repro pioner. Prostě jak když chybí jeden kanál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Tak už je to cajk, ještě zkusím FW update neb v PC mi to ukazuje jen 16 bit. Ale s PS3 super kombince + TV taky ok. At žijí staré věci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.