semif Odesláno Červenec 18, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2016 Ahoj! Potřebuji radu. Chci hrát call of duty na Ps3 ale nějak se nemůžu sžít s ovladačem. 10 let jsem hrál cod na pc. Musím ovládač nastavit nebo si prostě zvyknout? Citovat
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 18, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2016 Pokud si byl dlouhodobě zvyklí na myš/klávesnice tak přechod na gamepad bude krapet trvat, ale určitě je to o tom si zvyknout. Já upřímně radši hraju na padu než myš/klávesnice ;) Citovat
0 CiD Odesláno Červenec 18, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2016 Existuje nějaký HW ale nemám vyzkoušeno např: https://www.bscom.cz/hama-speedshot-pro-mys-klavesnici-cervena_d219864/ Citovat
0 semif Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2016 Moc děkuji za radu Citovat
Otázka
semif
Ahoj! Potřebuji radu. Chci hrát call of duty na Ps3 ale nějak se nemůžu sžít s ovladačem. 10 let jsem hrál cod na pc. Musím ovládač nastavit nebo si prostě zvyknout?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.