semif Odesláno Červenec 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2016 Ahoj! Potřebuji radu. Chci hrát call of duty na Ps3 ale nějak se nemůžu sžít s ovladačem. 10 let jsem hrál cod na pc. Musím ovládač nastavit nebo si prostě zvyknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2016 Pokud si byl dlouhodobě zvyklí na myš/klávesnice tak přechod na gamepad bude krapet trvat, ale určitě je to o tom si zvyknout. Já upřímně radši hraju na padu než myš/klávesnice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semif Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2016 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Červenec 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2016 Existuje nějaký HW ale nemám vyzkoušeno např: https://www.bscom.cz/hama-speedshot-pro-mys-klavesnici-cervena_d219864/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 semif Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2016 Moc děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
semif
Ahoj! Potřebuji radu. Chci hrát call of duty na Ps3 ale nějak se nemůžu sžít s ovladačem. 10 let jsem hrál cod na pc. Musím ovládač nastavit nebo si prostě zvyknout?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.