lukbe Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Zdravím, delší dobu jsem si s xboxem nehrál, ale teď bych si chtěl stáhnout nake nové hry. Jen teda dříve co jsem používal fóra tak dnes už vůbec nefungují. Mohl by mi sem někdo dát odkaz na forum kde stáhnout nove hry pro xbox 360. Děkuji Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Warez je zde zakázán! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 24, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Presne tak, odkazy na warez je zde zakazan, pouzij google nebo seznam, je i cz/sk forum s warezem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Červenec 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2016 Ok už jsem něco našel, já jen že jsem měl kdysi odkaz na forum kde tvořili i češtinu do her a dával se tam naky finanční příspěvek, ale už nemohu to forum najít. Odesláno z mého MI 4W pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.