Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rada PS4 nebo Xbox ONE?


Melda1980

Recommended Posts

Ahojte, potřebuji poradit... nevím kterou konzoli mám koupit. Nejsem zase tak velkej pařmen, ale chci si koupit jednu z těchto dvou konzolí. Spíše bych chtěl aby na konzoli běželi hry po děti a aby mi "starší kozlové" jsme se pobavili u nějakých těch pohybových her. Možná co mě láká je Mortal Kombat 10 a to jsem se díval a běží to na obou konzolích. Převážně bych ale chtěl konzoli, aby plnila společenský účel. Prostě dojde návštěva, tak pustíme konzoli a zahrajeme nějaké pohybové hry a k tomu něco popijeme Snad jsem se dobře vyjádřil. Budu moc rád za Vaše rady a názory. Děkuji Melda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, woodstock69 napsal:

Tak to bych spíš přemýšlel o zakoupení některé z konzolí předchozí generace, protože pokud vím, tak na PS4 a XO je takových her jako šafránu.

Tak počkej jestli rozumím správně, tak by jsi mi doporučil si koupit PS3 nebo X box 360, protože těch pohybovek je na tyto konzole více?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo Nintendo. Já s pohybovejma hrama moc zkušeností nemám, měl jsem pouze PS3 s Move a to zase taková hitparáda není, takže bych spíš uvažoval o konkurenci. Na druhou stranu je na PS3 zase spousta výborných exkluzivních her pro děti jako LittleBigPlanet, Sly Cooper, Ratchet a Clank, Puppeteer a pak mraky těch multiplatformních. A ceny bazarových her jsou nízké.

Každopádně nová revize Xboxu One má být už bez konektoru na připojení Kinectu (lze koupit za drahý peníz adaptér), takže to myslím o něčem vypovídá. A na PS4 to s využitím kamery ve hrách je taky myslím velká bída.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Smartmax napsal:

Jednoznačně si kup xbox 360 a kinect. Je tam toho hafo. Nad novou generací bych v tomto případě vůbec neuvažoval. Tam tohle chcíplo.

Děkuji za tvůj názor. Myslíš, že nová verze Xbox one je jako na ty pohybové hry naprd jo? Moc jsem nepochopil právě co napsal woodstock69: "Každopádně nová revize Xboxu One má být už bez konektoru na připojení Kinectu (lze koupit za drahý peníz adaptér), takže to myslím o něčem vypovídá. A na PS4 to s využitím kamery ve hrách je taky myslím velká bída."

 

Můžeš mi to prosím blíže vysvětlit woodstock69 moc jsem to nepochopil. Děkuji ti moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je teď čerstvě nová revize xbox one s přídomkem S (slim chceš-li) tenší, méně žravá, s určitými vylepšeními hlavně směrem k mediálně vděčnému 4k. Mno a microsoft vědom si toho, že kinect je na xbox one už odepsaný, neobtěžoval se tam dát ani nativní konektor pro jeho připojení. Bude potřeba redukce...Ale to tebe nemusí trápit. Samozřejmě hry na nový kinect jsou, ale je jich málo, opravdu hodně málo. Myslím, že se dají počítat na prstech jedné ruky...

Naproti tomu na xbox 360, je těch pohybových her opravdu dost, bohužel tyto hry nejsou kompatibilní s novým kinectem, tedy ti nezbývá než v případě chutí na pohybové hry, koupit starší xbox 360...hry jsou na to za pusu a některé jsou opravdu zábavné. Moje děti se na tom vyřádí dostatečně....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smartmax:

 

Děkuji ti moc za vysvětlení. Hele maxi a co to udělat takto.... Koupit si xbox 360 s kinectem (nějakou bazarovou) na pohybové hry a na investici do budoucna a nebo na pořádný pařby PS4? Někde jsem četl, že má být i nová verze PS4 letos v říjnu víš k tomu něco bližšího prosím? Láká mě také virtuální realita, co si o tom myslíš/myslíte? Maxi, co hraješ ty na xbox 360 s dětmi jaké hry konkrétně prosím? A máš jen xbox nebo i PS4? Děkuji.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS4 není investice do budoucnosti.....jak jsi psal, má být nová revize, výkonem té současné vzdálená poměrně dost (ale také dražší...řekl bych, že to bude minimálně 11k). Příští rok zase MS hodlá kontrovat konzolí o ještě větším výkonu. Takže současné konzole určitě nejsou investicí do budoucna. Pokud tě láká VR, počkal bych na NEO, což je právě upgrade PS4.

Kup, co je ti libo a na co jsou prašule. Jestli uživíš dvě konzole, pak bych koupil xbox 360 se zárukou z bazaru, co nejlevněji a pokud si chceš slušně zahrát a mít možnost koupit VR set, pak bych počkal na NEO nebo až na příští rok na scorpio. I na 360tce je dost her, co tě zabaví....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu