AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 Zdravím, mám 2 live účty a omylej jsem zaplatil gold live na účtu, který je kompletně bez achievementů. Je nějaká možnost tyto účty spojit - převeszt jeden pod druhý? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 Účty spojit nelze. Gold není vázaný na účet ale na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 Já ale zadával kód přes NTB a to na účet jak jsem uvedl výše. škoda no, budu muset více hrát abych opět něco nabral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 před 2 hodinami, saza napsal: Účty spojit nelze. Gold není vázaný na účet ale na konzoli. Tohle se mi nějak nezdá, přece když se s profilem, na kterém je zakoupený Gold, přihlásíš na jakékoliv konzoli, tak ten Gold bude stále aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 Možná jsem to blbě napsal. Pokud má oba profily na konzoli, tak je jedno na který koupil Gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 na konzoli mam jeden ucet.Takze pokud pripojim i ucet se zakoupenym clenstvim na konzoli, clenstvi si prebere i ten starej ucet co je na konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 Ano. Ostatní účtu můžou hrát multiplayer a hrát hry co vyšly v goldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2016 ok, díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AhosoVidaho
Zdravím,
mám 2 live účty a omylej jsem zaplatil gold live na účtu, který je kompletně bez achievementů. Je nějaká možnost tyto účty spojit - převeszt jeden pod druhý?
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.