AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Zdravím, mám 2 live účty a omylej jsem zaplatil gold live na účtu, který je kompletně bez achievementů. Je nějaká možnost tyto účty spojit - převeszt jeden pod druhý? díky Citovat
0 saza Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Účty spojit nelze. Gold není vázaný na účet ale na konzoli. Citovat
0 AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Já ale zadával kód přes NTB a to na účet jak jsem uvedl výše. škoda no, budu muset více hrát abych opět něco nabral Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Červenec 27, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 před 2 hodinami, saza napsal: Účty spojit nelze. Gold není vázaný na účet ale na konzoli. Tohle se mi nějak nezdá, přece když se s profilem, na kterém je zakoupený Gold, přihlásíš na jakékoliv konzoli, tak ten Gold bude stále aktivní. Citovat
0 saza Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Možná jsem to blbě napsal. Pokud má oba profily na konzoli, tak je jedno na který koupil Gold. Citovat
0 AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 na konzoli mam jeden ucet.Takze pokud pripojim i ucet se zakoupenym clenstvim na konzoli, clenstvi si prebere i ten starej ucet co je na konzoli? Citovat
0 saza Odesláno Červenec 27, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 Ano. Ostatní účtu můžou hrát multiplayer a hrát hry co vyšly v goldu. Citovat
0 AhosoVidaho Odesláno Červenec 27, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2016 ok, díky za info Citovat
Otázka
AhosoVidaho
Zdravím,
mám 2 live účty a omylej jsem zaplatil gold live na účtu, který je kompletně bez achievementů. Je nějaká možnost tyto účty spojit - převeszt jeden pod druhý?
díky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.