Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NHL 17 beta


Manoust

Recommended Posts

i presto ze nejsem fanouskem konzolovyho hokeje nebo chcete-li NHL, tak jsem betu stahl a opet jsem si pripomnel proc me to nebavi :D asi jsem divnej ale ta hratelnost je porad strasna :D ikdyz se na to krasne diva, grafika je paradni, pohyby, fyzika atd..ale prijde mi to korevsky pomaly a jak rika tady Kinimod tak to pusobi tak jakoze umele :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak zase musíte brát že ten hokej se hraje nějak na  obtížnost nováčka a jinak na superstar ale tam už je potřeba mít něco odehráno pro mě třeba u NHL16 to byl posun jak hrom a i v průběhu roku s hrou pracovali, když si vzpomenu na bránění a tak ale zase mám odehráno cca 500 zápasů v NHL 16 a FIFA, PES se taky musí dostat do rukou (naučit) jinak na to můžu taky nadávat. Jinak je škoda že ea nemá v hokeji konkurenci. Já si to koupím myslím, že během roku pořídím větší blbosti, které mě zklamou daleko více. A hlavně vyklepnout kámoše je k nezaplacení jen to bílé prostředí proboha proč?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to přijde celkem pokrok oproti loňsku, jak v grafice, tak v hratelnosti. Ale ovládání je jako by o chvilku zpožděné a to ovlivňuje vnímaní jako celku. Ale tenhle problém si pamatuju už z loňský bety a v plný hře to bylo pryč. Takže za mě očekávání velký.

A tady jsou dva volný klíče,pokud někdo bude mít zájem. Kdo dřív přijde,ten dřív hraje. Ale použijte to prosím fakt jen pokud chcete hrát.

7FHC 2RNR 3M44

GLQH 2BNL M8Q2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám také dva klíče . Kdo chce písněte PM. Rád zaslu. 

 

Jinak dojem že hry : O proti NHL 16 je vidět krok dopředu. Sice jsem už letos očekával engine od Frostbite , ale podle na hru mě uchvátil. Hraje se to slušně , jen to bude chtít nějaké ty motohodiny navíc než i na to člověk zvykne ( měl jsem NHL na xbox360 a je to neskutečný posun) . Grafika výborná , prostředí takové nijaké a hratelnost za mě dobrá , ale jak už je tady zmíněno je to trošku zpomalené ( Beta ) ale jinak za mě palec nahoru

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak moje pocity: 

 

Oproti nhl 16 je to pomalejsi, ale celkove hratelnost lepsi. Ucinejsi vypichovani puku, narazeni, golmani kolikrat novy a lepsi zakroky. Na druhou stranu treba horsi je urcite vziti puku, kdyz jsem u nej nebo jedu kolem (kolikrat ho proste nevezme snad ani kdyz zabrzdim), pak grafika mi teda prijde uplne stejna, jak v predeslem rocniku (ale o tu mi az tak nejde) a prave nekdy az moc táhlá, pomala hra (neni to tak svizny). Ale celjove verim, ze nhl 17 bude zase lepsi a spicovej hokej, mne vyhovuje i podle bety vic jak 16ka. 

 

Jinak mala drobnost co je naprosto skvela. Nevim jak u jinych muzstev, ale treba u Floridy Panters pri vstrelenem golu se ozve zvuk pumy, stejne jako pri hlaseni strelce golu (mozna i jinych situacich) :-) dost me to zaujalo, treba vypiluji i ty veci jako maskoty, vyjeti hracu na led atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak posun dopředu to se tu píše každým rokem a ve finále je to furt stejné jen pár maličkostí je jinak přesně jak tu někdo psal pořád ty stejné golý a už dopředu víš odkud většinou dáš gol, když se to tak vezme tak každý zápas je praktický stejný a zkoušíš furt ty stejné goly v minulém ročníku jsem to hrál tak že jsem z křídla nahravál před branku na teč sem tam střela od modré a výjmečně nějaký ten brejk na brankáře nic víc se tam dělat nedalo až hrá výjde mrknu na nějake gameplaye a uvídíme.

zaky to co píšeš už bylo aji v 16ce u arizony vyli kojoti atd. nevím jestli i u floridy, ale zase taková novinka to není teda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu