Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz - můj interní HDD v jiném xboxu

Otázka

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odesláno

bud mas hru spatne stazenou nebo nakopirovanou a nebo mas starou verzi Dashboardu, GTA V potrebuje verzi 16202 nebo vyssi.

GTA V ma 2DVD , jedno obsahuje HD textury to musi byt v content a druhe muzes nakopirovat kamkoliv.

Navod tu urcite je v sekci Hry pro Xbox, pokud umis kopirovat hry a vis co a jak nemel by to byt problem.

Co se týče to HDD tak to ti nepovim, jistota je vzit cely Xbox k nekomu kdo tomu rozumi a at ti vysvetli co a jak s Xboxem co ma RGH.

• 0
Odesláno
V 9. 8. 2016 at 19:30, basildon napsal:

bud mas hru spatne stazenou nebo nakopirovanou a nebo mas starou verzi Dashboardu, GTA V potrebuje verzi 16202 nebo vyssi.

GTA V ma 2DVD , jedno obsahuje HD textury to musi byt v content a druhe muzes nakopirovat kamkoliv.

Navod tu urcite je v sekci Hry pro Xbox, pokud umis kopirovat hry a vis co a jak nemel by to byt problem.

Co se týče to HDD tak to ti nepovim, jistota je vzit cely Xbox k nekomu kdo tomu rozumi a at ti vysvetli co a jak s Xboxem co ma RGH.

Tak v xku je 2.0.15574.0 takže to bude 100% tím.
Já právě nejdem doma a chtěl jsem to nechat poslat nějaké dobré duši aby to rozchodila za mě, ale asi to nakonec nechám až přijedu a udělám to sám. Aktualizaci FSD s návodem zvládnu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu