strejda999 Odesláno Srpen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2016 Čau, vzhledem k tomu že v dnešní době je problém sehnat telefon do 4,5 palce (aby za něco stál) tak moje otazka směřuje, zda se vyplatí ještě koupit iPhone 5S, který se dá sehnat nový kolem 7,5-8,5k. Můžete poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2016 Spis si priplat par tisic a kup si SE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 jo, 5S ma porad co nabidnout co se tyce HW a SW, tak jak to u apple byva, vubec bych se nebal do nej jit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 No právě, to SE mě přijde už zbytečný a hlavně 12k za telefon, se mě fakt davat nechce. I když neříkam že by mě do oka nepadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 kopoj 5S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corny Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Nedoporučuju 5S. Když, tak SE, nebo 6/6S. Ty peníze navíc se vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Když nechce telefon nad 4,5", proč by kupoval 6/6S? 5S je furt v pohodě, určitě vem 5S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corny Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Protože hádat se o 0,2 palce je fakt hovadina, proto. 5S už je v dnešní době obstarožní HW, je pomalý a jeho cena půjde strmě do pr*ele, narozdíl od 6 výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 no nevim segra ma 4s a stale je pouzitelny pokud nechces hrat narocne hry tak proc ne 5s moje baba ho ma a stale slouzi luxusne a urcite dlouho bude neni to jak u androidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Strejda evidentně nechce velkej telefon. 5S se neseká ani v nejmenším a jede na něm všechno, stejně jako na novějších telefonech. Evidentně tomu absolutně nerozumíš. UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Já teda osobně teď koupil 6S+ protože cokoliv pod 5" je pro mě prostě zprominutím malá mr*ka [emoji1] ale co se týče toho jestli 5S stačí nebo ne myslím, že se shodnu s většinou... Ano stačí. Za těch cca 7,5 co se prodává je to pořád dobrej telefon. Tohle není android kde musíš kupovat top modely aby šlapal jako hodinky. @LG G4 UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Přesně tak. Mám 5,5 palce a je to fakt velký, proto hledám něco menšího a napadl mě 5S, pač se mě zdá na tuto dobu pořád luxusnější, než kdejaký samsung. Díval jsem se na Galaxy A3 2016 ale stojí jen o dvojku míň než iPhone, proto jsem to téma zakládal, aby ste mě poradily. Chci malej kompaktní výkonější telefon a 5S me prijde jako idealní volba. Je to i otazka peněz. Nebudu dávat za 6/6S 13-14 litrů. I ta cena za 5S je fpoho. Hlavně borci v klidu, nema smyls se dohadovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Kup si HTC 10 z české distribuce .. Jinak iP SE mi také byl poraděn, odzkoušel jsem a na mě to má prostě malý display za moc peněz, radši bych bral to 5S. Kamarád má 5 a jede na tom vše, fotí to pěkně. Jinak gestikulace typu ty peníze se ti vrátí myslíte vážně, jak jako? Koupím iP 6 za 15k a za 2 roky ho prodám za 6k, koupím iP 5S za 7,5k a za 2 roky ho prodám tak za 3-4k .. tak nevím, kde se ty peníze vrátí, brát telefon jako investici nemá smysl. EDIT: Strejda je navíc takový napůl rasista, takže až po někom hodí telefon, nebudou ho ty vložené peníze tolik mrzet. perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 před 2 hodinami, Corny napsal: Nedoporučuju 5S. Když, tak SE, nebo 6/6S. Ty peníze navíc se vrátí. tak Radku, ty jsi největší chuj na světě, ani si nedokážu představit to myšlení, co tě dostává, to, když si ho mastíš, tak si to sklepáváš do skleničky, abys to mohl jendou prodat? to už máš doma tak deset galonů ne? A on to nikdo nechce... INVESTICE U TELEFONU SE TI VRÁTÍ JAK PROSÍM TĚ?! POKUD TO TEDA NENÍ PŘESTROJENEJ iP1. Jdu si pro telefon a nevezmu si ten levnější, vezmu si ten dražší, abych na tom ještě víc prodělal, až to budu prodávat, jestli teda vůbec, snad se mi nerozbije do tý doby. KRADKU TY JSI BLBEJ JAK TENHLETEN DUBOVEJ STUL. Strécu, jdi do teho, já jsem těch telefonů na tom classu prolezl hodně a nikdy se mi nic tak dobře neovládalo jako ten chcajfon. Má jen jednu nevýhodu, nejde zvětšit pamět, ALE dneska už se dá za levnej peníz sehnat 64... a trošku by mě vytáčelo iTunes... i když kdybych to měl na všech kompech... budiž... no a trošku i ty nabíječky, tady se mi něco rozbije, tak tam jebnu drát z čehokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 co se týče paměti tak ta by mě nechávala fkledu, v dnešní době dropboxů, google drajvů, vam drajvů a podobných chojovin..kábel je taky cajk, koupim jeden/ dva rezervní (jeden do auta, jeden do práce) a jsem vesmátej jak lečo ;) itunes používat můžeš a nemosíš, orčitě je dobrej na zálohu a synchro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 No takže bude asi rozhodnuto a 5S pořídím. Měl jsem kdysi davno 3GS a v te dobe nejlepší telefon kterej sem kdy měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 Před hodinou, eRik napsal: tak Radku, ty jsi největší chuj na světě, ani si nedokážu představit to myšlení, co tě dostává, to, když si ho mastíš, tak si to sklepáváš do skleničky, abys to mohl jendou prodat? to už máš doma tak deset galonů ne? A on to nikdo nechce... INVESTICE U TELEFONU SE TI VRÁTÍ JAK PROSÍM TĚ?! POKUD TO TEDA NENÍ PŘESTROJENEJ iP1. Jdu si pro telefon a nevezmu si ten levnější, vezmu si ten dražší, abych na tom ještě víc prodělal, až to budu prodávat, jestli teda vůbec, snad se mi nerozbije do tý doby. KRADKU TY JSI BLBEJ JAK TENHLETEN DUBOVEJ STUL... eržo, ale mu sa ty prachy vrátí, udělá to jako bežný cigán, někde foun ukradne, týden machruje na diskotece a pak ho střelí v zastavárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 fuck Mandaz zabil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corny Odesláno Srpen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2016 před 3 hodinami, eRik napsal: tak Radku, ty jsi největší chuj na světě, ani si nedokážu představit to myšlení, co tě dostává, to, když si ho mastíš, tak si to sklepáváš do skleničky, abys to mohl jendou prodat? to už máš doma tak deset galonů ne? A on to nikdo nechce... INVESTICE U TELEFONU SE TI VRÁTÍ JAK PROSÍM TĚ?! POKUD TO TEDA NENÍ PŘESTROJENEJ iP1. Jdu si pro telefon a nevezmu si ten levnější, vezmu si ten dražší, abych na tom ještě víc prodělal, až to budu prodávat, jestli teda vůbec, snad se mi nerozbije do tý doby. KRADKU TY JSI BLBEJ JAK TENHLETEN DUBOVEJ STUL. Strécu, jdi do teho, já jsem těch telefonů na tom classu prolezl hodně a nikdy se mi nic tak dobře neovládalo jako ten chcajfon. Má jen jednu nevýhodu, nejde zvětšit pamět, ALE dneska už se dá za levnej peníz sehnat 64... a trošku by mě vytáčelo iTunes... i když kdybych to měl na všech kompech... budiž... no a trošku i ty nabíječky, tady se mi něco rozbije, tak tam jebnu drát z čehokoliv. Teda takovej sranec jsem dlouho necetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 taky mam 6s plus protoze jsem chtel velky telefon nemenil bych ale chapu ze jsou lide co nechteji nosit cihlu v kapse strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2016 před 13 hodinami, Corny napsal: Teda takovej sranec jsem dlouho necetl. jak se prosímtě ty peníze navíc vrátí? díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.