zdrap1 Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 zdravim nasiel som plno ruskych stranok ktore ponukaju hry napr. psn-game.com chcel by som sina skusku kupit nejaku lacnu hru ale nejak nechapem ako to mam robit aby mi to fungovalo.neviete mi niekto povedat ako to mam spravit alebo poslat navod ktory by som pochopil pisu tam ze sa najskor treba prihlasit na ucet ale neviem ci na ich alebo moj a deaktivovat ho.potom si treba vytvorit novy ucet na ps4 a ak som to dobre pochopil tak sa treba prihlasit pod uctom ktory mi poslali a stiahnut si hru a potom co dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 Ohledně tvého dotazu je tu snad milion vysvětlení jak na to ale řeší se i to, že ve většině takovýchto případů se jedná o ne moc dobře spolehlivý obchod. Hra ti může cca týden fungovat a pak nepojede.... Co se týče ohledně aktivace a hraní na jiných účtech tak tu je na to už topic tudíž si tento vůbec nemusel zakládat EDIT: veškeré potřebné věci ohledně slotů a koupě najdeš tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 tvl, laciná hra z ruských stránek...to zní zhruba stejně důvěryhodně jako nigerijský král umírající na rakovinu, který se ti rozhodl poslat miliardu dolarů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdrap1 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 to je sice v poriadku ale nikde som nenasiel odpoved ako sa to robi.1 $ ma hadam nezabije neplanujem tam nakupovat vo velkom a hlavne nic drahe.este som sa docital niekde ze mozem dostat ban na mesiac ale neviem preco nejak som to nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 No předpokládám, že to bude tzv. sekundární slot, tj. hru budeš moct hrát jen když budeš přihlášenej na tom koupeným účtě. Na svém účtu si hru nezahraješ ani nesbíráš trofeje. A hra ti může fungovat klidně třeba jen den, než někdo změní heslo a máš po ptákách. Zadarmo drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdrap1 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 (upraveno) pokial som dobre pochopil s toho ruskeho jazyka tak som to pochopil tak ze si hru len stiahnem s jeho uctu a potom budem hrat na svojom ucte a jeho ucet si vezme spat.prave preto mi to nieje jasne ako to funguje.hladal som aj na youtube nejake viedea ale nenasiel som nic konkretne.nasiel som par videii rusov ale nejak som to nepochopil napr. Upraveno Srpen 20, 2016 uživatelem zdrap1 zle video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 hele je to blbost takový chytráci jsou všude ne jenom v rusku a slot nemá dlouhou životnost, ale pokud se potřebuješ spálit tak do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 Jo jdi do toho, takhle přesně to funguje. Prostě koupíš za dolar účet s hrou, on si to vezme zpátky a ty hraješ. A když už to budeš objednávat, tak přikup rovnou prášky na zvětšení penisu o 10 cm, to je prej taky super věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdrap1 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 vidim ze sa tu stretla elita mudrcov ktori len komentuju blbosti a nevedia odpovedat na jednoduchu otazku pre nich a radsej budu len omielat do okola ze je to blbost a pod.ked sa budem pytat na nazor tak mi to povedzte dal som normalnu otazku a cakal som odpoved.ale dnes kazdy odbornik na ps4 ma asi dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 Já tu vidím 5 jasných odpovědí na tvoji jednoduchou otázku. Pokud je nechceš pochopit, tak vem dolar, kup si od Rusáků hru a uvidíš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdrap1 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 rad by som si kupil ale neviem ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 tak to by ti snad měl vysvětlit prodejce ne? existuje google překladač tak nevím co řešíš my ti svoje řekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdrap1 Odesláno Srpen 20, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Září 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2016 prosimvas chci se zeptat nekde jsem cetl ze se daji propojit dva ucty 2 lidi je to pravda ?diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.