sisaCZE Odesláno Srpen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2016 Příští týden vychází demo. Těšíte se na nový PES ? Letos bude ještě míň licencovaných týmů. Ale hratelně by to mělo být zase super ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Srpen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 Těším se jak malý Jarda. Kdy to demo má být na storu v neděli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 Chlapi na x one už je demo na storu 2 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2016 vzdyt na psku taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Tak jsem si zahral demo a jsem unešen super grafika hratelnost. Teď už jenom demo Fifa 17 abych věděl co koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Přesně tak,přehrát obě dema a pak volba,za co utratit peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 jakožto zarytý fefák jsem čoklovi nikdy neholdoval, ale demo jsem presto stahl a musim teda rict ze to vypada velmi pekne sisaCZE reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Taky jsem nikdy PES moc nehrál nebavilo mě to ale to demo hraju porad grafika i hratelnost super. Pokud fifa bude po rafické stránce jako minulá nebo o kouek lepší tak jdu do PES ta grafika mě uchvátila :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 tady zas někdo objevil ameriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Srpen 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2016 Ta hratelnost je pecka, je to hodně odlišný od PES 16. Už aby to vyšlo (15.9) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Srpen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2016 bude u 17ky moznost pres USB nahrat realna jmena, dresy atd? dodelavat v editoru celou Premier League se mi opravdu nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Srpen 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2016 jo bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Srpen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2016 Hral jsem demo a musim rict, ze mi to prijde fotbalovejsi nez 16ka, takovy plynulejsi, min kostrbaty. Grafika mozna malinko lepsi. Replaye jsou graficky zvlastni, takovy mazly hdr pro navozeni realnyho dojmu asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Září 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 Me se ty repleye moc nelíbí. 26.11-27.11 pořádám offline turnaj v Brne, hrát se bude PES 2017 na Ps4. Pokud by jste se chteli zucastnit tak mrknete sem. http://proevo.cz/index.php?a=index/proevo.cz-offline-turnaj-brno-26.27.11.2016 Dotazy zodpovím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Září 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2016 Bude mít někdo zájem podílet se na tvorbě české ligy do PES 2017 ? čím víc nás to bude dělat tím rychlejš jí vytvoříme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Únor 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2017 Ahoj mám dotaz stáhl jsem si bundesligu,nějaké dresi a nové kluby do other ligy...Pokud dam aktualizaci soupisek jak hra jednou zacas nabízí budu muset znovu tam dat bundesligu atd...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Únor 16, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Ne e... tymy te tam zustanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2017 zdravím, přestupuju z fify na psa a mám pár dotazů. Posledního plného psa jsem hrál před xy lety na pc, tuším pro evo 5. U něj šlo změnit i úvodní obrazovku (třeba na obrázek z naší ligy), jde to i u 2017 pro ps4? Nějak sa mi ti házenkářský šmoulové v úvodu nelíbí A další dotaz ohledně editace. Můžu do hry nahrát více option file? Abych měl příklad českou ligu + dfl option file + wehk teams pack? Nebo musím mít jen jeden? Kinimod84 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2017 tak sláva....myslím že obrázek na ps4 nejde změnit japonci vsadili na nej tým gaycelonu, kterou v týdnu PSG přejelo jak dorostence option file můžeš nahrát klidně všecky, ale stejně ti to přepíše tak budeš mít jen jeden, jinak ta česká liga je velký hnus to bych tam vůbec nedával za mě nejlepší patch dfl do evropy jde vložit stejně jen jedna liga tak si vyber jestli čr nebo bundesliga Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.