Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Polžka What's New v ps4 se neobnovuje


pbl.prochy

Otázka

Ahoj všem. Teda není to nějak extra důležitý a ani mě to popravdě nějak žíly netrhá,ale neobnovuje se mi whats new asi od 13.9. Tak se jen chci zeptat jesli je chyba u mě,nebo je to i jinde. Refresh nefuguje,respektive funguje,ale načte zas to stejný.. Od aktualizace fw 4.0 se to nějak nepřepisuje. Tak vám nevim..  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ty jo,stále ani ťuk. Jak myslíš ten rebuild? (trojúhelník pro obnovení?) To víš,na mě musíš česky,jsem krapet starší ročník :-)  Jinak jsem zkoušel všechno možný a ani se to nehne. A přitom přátelé jsou aktivní,online jsem pořád a stále poslední aktivity z 13 září. Asi to bude tou třináctkou :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Musis se dostat do safe modu. Tusim, ze to je takto.Vypni Psko, podrz zapinaci tlacitko na konzoli, az psko po druhe pipne tak ho pust a tim bys mel byt v safe modu. Nyni dej rebuild database, ale POZOR nepreklikni se, protoze kdyby jsi dal omylem treba initialize ps4, tak by jsi ho cely vymazal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem to teď znova zapnul a ejhle najednou už se to obnovuje. To to ale trvalo. 14 dní nic a najednou to jde. Asi nakonec nebyla chyba na mém přijímači :-)   Ale moc děkuji za odpověď,každopádně kdyby zase něco tak ten rebuild vyzkouším.. Ještě jednou díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu