UlbrihF Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 -- lock -- lock -- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Locklocklocklock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Obdivuju lidi se zapalem a odhodlanim tvorit takove veci. Muj nazor je trosku kruty, ale uprimny - vzdej to, nema cenu zacinat sty web o nds a wii. Neprinasi to zadne nove veci, design tez neoslovi, malo sekci, nefunkcni odkazy z emailu a fakt drsny pravidla <nespamovat>... Zkus ten web preorientovat na neco jineho - myslim jako jine tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Pro tebe platí to samé co pro -General1211- o téma níže...Zkus zapřemýšlet jak dlouho to dokážeš udržet v provozu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 Pro tebe platí to samé co pro -General1211- o téma níže...Zkus zapřemýšlet jak dlouho to dokážeš udržet v provozu. Vcera vecer v 10 sem to teprv spustil tak co bystee chteli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Pro tebe platí to samé co pro -General1211- o téma níže...Zkus zapřemýšlet jak dlouho to dokážeš udržet v provozu. mohli by to dat dohromady ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Já jsem chvilkama myslel, že je to stejný uživatel :D mně přišlo divný že přešel nějak rychle ze stránek na fórum :-) každopádně si stojím za svým, a že jsi to pustil "teprve včera" tě moc nezachrání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 ono je to hezky, ale vazne je potreba se zamyslet jestli ma clovek vubec co nabidnout a jestli se najde nekdo kdo to bude cist. pro zacatek je mozna lepsi nejaky mensi sousto, treba vlastni blog (a k tomu treba twitter) s nejakym trochu sirsim zaberem (ve stylu "co me bavi")... i tak bude asi dost tezky ziskat si nejaky ctenare/navstevniky stranek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Já jsem zavrhl rovnou i ty blogy a jestli psát, tak čtenářské recenze :D zkusmo jsem napsal pár do SCORE a hle, domá mám hned několik originálek :P ono to časté osvícení "jééé mám týden DSko a je to cool, udělám si i vlastní stránku a fórum" většinou brzy vyprchá...A mám pocit, že je to i tenhle případ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Prosinec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jak jako když píšeš do score tak dotaneš origošky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 no protoze ti je posilaji abys je mohl zrecenzovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 jj zkus napsat do score, urcite ti taky neco poslou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 a na jaky konzole a kam mam napsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 no protoze ti je posilaji abys je mohl zrecenzovat. ee, je to myšleno jinak. Jsi čtenář, a posíláš svoji recenzi jakékoliv aktuálnější hry, ale proč by ti posílali svoji kopii? :D Děláš recenzi svých vlastních zakoupených her, sekce v časáku se jmenuje Čtenář vrací úder, což napovídá že pokud nesouhlasíš s verdiktem té či oné hry v časáku, můžeš si napsat svůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 aha, tak to jo. ja myslel ze jsi s nimi spolupracoval jako recenzent DS her a tudiz ti je posilali na recenze. takhle se to normalne dela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 No to by byla paráda kdyby mi posílali review verze her :D ono je to převážně časopis o hrách počítačových, je tam jen malá pětistránková příloha od konzolích (těch aktuálních, takže se DSko dělí o místo s PS3, PSP, Xbox, Wii atd). Nedávno jsem četl zajímavý článek, jak se PSPčku vůbec nedaří a snaží se nalákat na nové PSPhone. No kdo ví co z toho bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts