Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nintendo Forum


UlbrihF

Recommended Posts

Obdivuju lidi se zapalem a odhodlanim tvorit takove veci. Muj nazor je trosku kruty, ale uprimny - vzdej to, nema cenu zacinat sty web o nds a wii. Neprinasi to zadne nove veci, design tez neoslovi, malo sekci, nefunkcni odkazy z emailu a fakt drsny pravidla <nespamovat>... Zkus ten web preorientovat na neco jineho - myslim jako jine tema

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono je to hezky, ale vazne je potreba se zamyslet jestli ma clovek vubec co nabidnout a jestli se najde nekdo kdo to bude cist.

pro zacatek je mozna lepsi nejaky mensi sousto, treba vlastni blog (a k tomu treba twitter) s nejakym trochu sirsim zaberem (ve stylu "co me bavi")... i tak bude asi dost tezky ziskat si nejaky ctenare/navstevniky stranek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem zavrhl rovnou i ty blogy a jestli psát, tak čtenářské recenze :D zkusmo jsem napsal pár do SCORE a hle, domá mám hned několik originálek :P ono to časté osvícení "jééé mám týden DSko a je to cool, udělám si i vlastní stránku a fórum" většinou brzy vyprchá...A mám pocit, že je to i tenhle případ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no protoze ti je posilaji abys je mohl zrecenzovat.

ee, je to myšleno jinak. Jsi čtenář, a posíláš svoji recenzi jakékoliv aktuálnější hry, ale proč by ti posílali svoji kopii? :D Děláš recenzi svých vlastních zakoupených her, sekce v časáku se jmenuje Čtenář vrací úder, což napovídá že pokud nesouhlasíš s verdiktem té či oné hry v časáku, můžeš si napsat svůj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to by byla paráda kdyby mi posílali review verze her :D ono je to převážně časopis o hrách počítačových, je tam jen malá pětistránková příloha od konzolích (těch aktuálních, takže se DSko dělí o místo s PS3, PSP, Xbox, Wii atd). Nedávno jsem četl zajímavý článek, jak se PSPčku vůbec nedaří a snaží se nalákat na nové PSPhone. No kdo ví co z toho bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu