Han Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 Han kdy můžeme očekávat zase další pařbyčku? vcera sem hral do pulnoci, no ja hraju kazdy den alespon do 11/12 hodin(vecer). dalsi smažba bude. ZACINAM MENIT PRAVIDLA!!!!!!!!!! HLASTE SE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 vcera sem hral do pulnoci, no ja hraju kazdy den alespon do 11/12 hodin(vecer).dalsi smažba bude. ZACINAM MENIT PRAVIDLA!!!!!!!!!! HLASTE SE to je jasné hlásim se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 asi aj ja :D nasiel som 160MB rip takze sa mi to zmesti na kartu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 asi aj ja :D nasiel som 160MB rip takze sa mi to zmesti na kartu :P jo, zrovna pred pul hodinou sem ho nasel taky na pspiso. Jinak, mam dohranou hru na 100% i chapter5 a nemam odemknutou posledni ISA postavu. vite nekdo proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 na 100% ? to si hral aj coop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 na 100% ? to si hral aj coop? jo, hral jsem coop s Tullackem a jednim zemedelcem u babicky. dohral sem to na vsechny obtiznosti, vse krome toho ISA(posledni postavy) se mi odemknulo a ja nevim jak ho odemknout. VI TO NEKDO?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Lidi, hlaste se at to stoji za to, aspon budete mit o 1 post vice a jeste vas mohu rozsekat v killzonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Tak dneska du do toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 nevim jestly to dneska stihnu vezu bratra na zápas takže uvidíme jestly se na něho budu koukat nebo pojedu domu hrát KZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 nevim jestly to dneska stihnu vezu bratra na zápas takže uvidíme jestly se na něho budu koukat nebo pojedu domu hrát KZ killzone je lepsi(pro me), no alespon ze otestuju myshcooa:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 killzone je lepsi(pro me), no alespon ze otestuju myshcooa:D jj včera jsem hrály taky pekelně dlouho škoda jen že vždycky pak když jsem se chtěl za tebou připojit bylo max. hráčů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 jj včera jsem hrály taky pekelně dlouho škoda jen že vždycky pak když jsem se chtěl za tebou připojit bylo max. hráčů... to je tim ze ja jsem vytvarel room se jmenem "pro only.iam not pro" a byl to deatchmatch duel. a abyste si nemysleli ze killzona nak umim tak pisu ze sem z 5 her vyhral jen 2( to bude tim ze jsem utocil a oni se branili(minama,shotgunem:cry: ). a kdyz sem se snazil pripojit k tobe tak tam bylo vzdy max hracu. a ja sem opet hral do 3 hodin, to tam byva nejvice roomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 to je tim ze ja jsem vytvarel room se jmenem "pro only.iam not pro" a byl to deatchmatch duel. a abyste si nemysleli ze killzona nak umim tak pisu ze sem z 5 her vyhral jen 2( to bude tim ze jsem utocil a oni se branili(minama,shotgunem:cry: ).a kdyz sem se snazil pripojit k tobe tak tam bylo vzdy max hracu. a ja sem opet hral do 3 hodin, to tam byva nejvice roomu. Tjn to máš pravdu a v 5 ráno jich je úplně nejvíce :) To už jsou dlouholeté skušenosti :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 hral jsem s jmoney123, mapu swamp base, duel, on si dole sebral shotgun, ja mel nejlepsi zbran m82, zautocil sem na nej, on vybehl vystrelil 2*, ja se valim po zemi s 20 zivotama, utikam...... on krici do mikraku RUN!!!RUN!!!RUN!!! chachacha.. a porad se gebil. mohl jsem jen neustale utikat a on z toho mel zachvaty smichu.... asi po 7 minutach sem se konecne dobojoval k ty jeho chraneny bedne s revolverem a on zacne kricet"nooo, i hate this weapon".... zastrelil sem ho ale on stejne vyhral 30:6:lol:. ale vubec mi to nevadi, alespon jsme se nasmali kdyz sem utikal, jsem se "vzdal u steny smrti" a on se bez zastavky gebil jak se snazim utect do steny:lol::lol::lol:. super clovek se smyslem pro humor(mel srandovni hlas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Nezapomente v 17:55 at tam vsichni ste a muze prijit i nekdo jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 mozno pridem ale hrate strasne skoro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 Uploaduju a mám úplně zasekanej internet takže sorry .Dneska se nedostavím .. Možná tak za 45 min .. jestli tam ještě někdo bude .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 hele tak kdo chce tak at pujde hrat kolem 19:00 a ja prijdu a pridam se do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2007 sakra, dnesni den byl nakej good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jo, hral jsem coop s Tullackem a jednim zemedelcem u babicky. dohral sem to na vsechny obtiznosti, vse krome toho ISA(posledni postavy) se mi odemknulo a ja nevim jak ho odemknout. VI TO NEKDO?????? která přesně? jestli stratson, tak musíš (myslím) vyhrát 100 her (ale to určitě už máš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 která přesně? jestli stratson, tak musíš (myslím) vyhrát 100 her (ale to určitě už máš) 100 her po netu? jaky typ hry? presneji prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 100 her po netu? jaky typ hry? presneji prosim jj vyhrát 100 her po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 Han pls připoj se musim vyskoušet jestly ten mikrák jede help me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogman Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 mate nekdo killzone rakouskou verzi?Objednal jsem ji z ceskyho shopu a nikde v krabici nebyl ten 14 mistni kod pro registraci,meli jste ho tam kdo ma AU?Bez toho si asi online nezahraju co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 ten kod nie je pribaleny ku killzone ale ku PSP >_> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.