frogman Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 aha,to mě nenapadlo:? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogman Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 ted jsem koukal do krabice a nejni tam zadnej kod na papirku...Mam PSP Slim...Da se nekde ziskat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2007 Ani ja ho nemam dpc :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 netušim o jakém kodu se tu bavíte a na co ho potřebujete když se jde normal registrovat jen diky za včerejší hru LuKanCZ a doufám že se dnes připojí více lidí najdete mě pod nickem Wolf.cz pošlete request ... a zapaříme.... killzone ruláááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Take ti dekuji za hru a dnes tam budu po 20 h ;) Nevim co se svama stalo ze uz nehrajete obcas tam vydavam uzivatele exist a andre06 to je asi vsechno bída :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 tak jo dneska vecer dame ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 tak jo dneska vecer dame ? Jasne proc ne ale jakej mas NICK v Killzone ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Jasne proc ne ale jakej mas NICK v Killzone ? :cheesygrin: má nick idefix27 jinak klidně také tam od 8 budu a uvidíme ale od 9 dávaj na hbo supermana takže to možná přerušim ale od půlnoci až do rána tam jsem 100pro:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 jj jsem idefix27 co ty ?jinak jsem hral predvcera poprvy (dlouho jsem kz nehral single) a docela mi to slo...jinak si musim nacvicit mireni a zvyknout na to ze obcas nevim kterej sem hrac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 uz dlouho jsem to po netu dlouho nehral toze mi to neskutecne laguje... skoda, moje oblibena hra a takhle laguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 mi to taky trosku laguje jelikoz dole soused ma wifi a ja na ni hraju..netusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 uz dlouho jsem to po netu dlouho nehral toze mi to neskutecne laguje... skoda, moje oblibena hra a takhle laguje :( hane tak to skus zase po dlouhé době zahrát myslim že už je to mnohel lepší i když se občas narazí na nějakého hekra kterej je nesmrtelnej nebo zase střílej třeba 5 šípů z kuše ale už se mi objeví třeba jen jeden za 4 hodiny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Mám takový problém s kilzone ..doufám že si s tím někdo bude vědět rady: chci ho hrát po netu tak sem si stáhl aktualizaci ...kilzone mám v1,2) když dám share game-->a nějakou s těxch 3 možností tak to napíše 80110703 skoušel jsem tu chybu hledat ale nikde na netu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 nedavej Share game ale to co je vedle kampane, multiplayer online nebo tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 fakt sorry ze jsem neprisel ale posledni dobou nezvladam ve skole ..jina nekdy se urcite objevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 tak jedeme dneska zase až do rána:) jinak mohu se zeptat třeba to tady někdo už psal ale u charakteru u ISO my chybý ještě 2 postavy můžete mi napsat jak je mohu získat? Mám to celé dohrané i v cooperaci tak si myslym že musim nahrát asi hodně hodin či dát hodně killů v multáku aby se mi ty 2 zbývající otevřely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Srry tak dneska vnoci se ktobe nepripojim :( rano stavam ale ve Ctvrtek tam zas budu cca od 20 h a pak prijdu zas neco malo po pulnoci :D:D tak pak muzem killovat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Srry tak dneska vnoci se ktobe nepripojim :( rano stavam ale ve Ctvrtek tam zas budu cca od 20 h a pak prijdu zas neco malo po pulnoci :D:D tak pak muzem killovat :lol: no určitě už se nemohu dočkat jak jsme minule hrály do 2 do rána to byla paráda já na tom ulítl až do 5:) jsem ted nemocnej a tak jsem ho zas po dlouhé době rozjel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 no určitě už se nemohu dočkat jak jsme minule hrály do 2 do rána to byla paráda já na tom ulítl až do 5:) jsem ted nemocnej a tak jsem ho zas po dlouhé době rozjel... lol ja sem taky nemocnej :D proto rano musim k doktorovi takze se zase zitra sejdem Killzone - online rulezzzz :cheesygrin: Jen by ta baterka vtom PSP by mohla vydrzet trochu dele :D jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 lol ja sem taky nemocnej :D proto rano musim k doktorovi takze se zase zitra sejdem Killzone - online rulezzzz :cheesygrin:Jen by ta baterka vtom PSP by mohla vydrzet trochu dele :D jinak nice i když já celou noc propařim a celí den prochrápu ale budu se snažit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Mám originálku a taky bych rád zapařil po netu... Je tu někde link na nějakej server nebo přes co to hrajete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Mám originálku a taky bych rád zapařil po netu... Je tu někde link na nějakej server nebo přes co to hrajete? lol máš originálku a nevidíš v menu downloads tam stáhneš 2 patche přes wifi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 já už nevím kdo mi může poradit asi nikdo!!!: když se začnu připojovat do hry na killzone tak se to při načítání sekne (čekám a pak zmáčknu křížek) a asi po 30 sekundách se to vypne....jinak mi nejde víc online her (wipeout pulse mi šel) mám 3,71-3 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 to se stavalo me---stahni jiny iso / ja stahnul to od myschooa a jde mi to dobre... http://console-forum.net/showthread.php?t=8221 uplne na konci ....jinak tedka mam problemy s pripojenim..nak mi ot nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Cauky bych se taky pridal ale mam mensi problem pri stahovani toho 1.patche mi to zamrza na 0-5% a proste mi to napise "Save failed (80431068)" neda se to stahnout nekde z pc? zkousel jsme adresu z psp hodit do pc a vzdycky me to presmerovalo na offic stranky. Hru mam stahnutou od myschooa z warforum.cz, kdyby to souviselo nejak s verzi hry. Misto na karte samozrejme mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.