Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 vložit do složky PSP/GAME :arrow: http://leteckaposta.cz/790533126 ve hře pak dej download pak zmackni kolecko a mel by se ti instalovat patch - baterie nad 65% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Cauky bych se taky pridal ale mam mensi problem pri stahovani toho 1.patche mi to zamrza na 0-5% a proste mi to napise "Save failed (80431068)" neda se to stahnout nekde z pc? zkousel jsme adresu z psp hodit do pc a vzdycky me to presmerovalo na offic stranky. Hru mam stahnutou od myschooa z warforum.cz, kdyby to souviselo nejak s verzi hry. Misto na karte samozrejme mam... tak dobry uz se mi to stahlo...pricinu nwm a vedet ani nechci :) Edit: vložit do složky PSP/GAME:arrow: http://leteckaposta.cz/790533126 ve hře pak dej download pak zmackni kolecko a mel by se ti instalovat patch - baterie nad 65% J dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Tak jsme nainstaloval oba patche ale kdyz se chci pripojit k nejakymu serveru tak mi nabehne nacitaci obrazovka kde se to sekne a psp se vypne po chvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 STAČÍ SE PODÍVAT O PÁR PŘÍSPĚVKŮ DÁL PTAL SEM SE NA TO SAMÉ to se stavalo me---stahni jiny iso / ja stahnul to od myschooa a jde mi to dobre... http://console-forum.net/showthread.php?t=8221uplne na konci ....jinak tedka mam problemy s pripojenim..nak mi ot nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 STAČÍ SE PODÍVAT O PÁR PŘÍSPĚVKŮ DÁL PTAL SEM SE NA TO SAMÉMno projizdet 20 stranek... navic ja mam verzi od myschooa(czshare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Tak jsme nainstaloval oba patche ale kdyz se chci pripojit k nejakymu serveru tak mi nabehne nacitaci obrazovka kde se to sekne a psp se vypne po chvili... Uz si zaregistrovany na Killzone.com? Mam ISO 515 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Uz si zaregistrovany na Killzone.com?Mam ISO 515 mb Jop zaregistroval a ve hre taky. Moje iso ma 524 288kb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Kdy se bude zas hrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Kdy se bude zas hrát ? Nevim to je tak ruzne sme tam tak od 20h ale urcite tam budem po půlnoci :D jako vzdy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Nevim to je tak ruzne sme tam tak od 20h ale urcite tam budem po půlnoci :D jako vzdy ... ja bych taky zahral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 ja bych taky zahral Jo tak ve 20h to muzem vrubnout muj NICK je LukanCZ tak si me pridej do friends :) Doufam ze se knam pripoji vice lidi z fora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 O půlnoci ? tak to bohužel nemůžu ale jestli se bude hrát kolem 20 hodiny tak to tam snad budu, můj nick je Daxterdak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 tak ok ve 20 tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Zkousel jsme stahnout ten druhy killzone z toho upnito.sk... sloucil sjme to pomoci total com. a pri otvirani mi to uprostred napsalo ze to nemohlo provyst tu akci...proste se to uprostred prerusilo :/ Ted jsme to smazl tu predchozi a dal ji tam znova a patchuju to znova... doufam ze na to nema vliv recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Jasné Lukan takže dneska zase jako obvikle od půlnoci dále do noci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Jasné Lukan takže dneska zase jako obvikle od půlnoci dále do noci:) Vcera sem te tam necekal ale pak si se pripojil ;) jasny jako vzdy po pulnoci :D jinak od 20h doufam ze nas tam bude vic :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Vcera sem te tam necekal ale pak si se pripojil ;) jasny jako vzdy po pulnoci :D jinak od 20h doufam ze nas tam bude vic :cheesygrin: budem rádi za každého kdo se připojí hoďte si nás do friends at víte kde hrajeme a můžete se knám připojit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Hoj, jestli to nevadí tak bych se dneska taky přídal od těch osmi. Sice to skoro vůbec neumim, ale zahraju si rád :cheesygrin: EDIT:Nick ve hře mam taky Gunlok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Pri tom patchu to se meni to iso? Pac kdyz jsme mazal to stary iso tak jsme musle pathchovat znova tak jestli by to nemohl nekdo ochotny reupnout:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Pri tom patchu to se meni to iso? Pac kdyz jsme mazal to stary iso tak jsme musle pathchovat znova tak jestli by to nemohl nekdo ochotny reupnout:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Jo aještě sem se chtěl zeptat jak se bude jmenovat server a co teamspeak ? PS. sem noví tak omluvte hloupé dotazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Tak panove jsem ve hre a cekam na vas ... tak pojdte zalozim server nazev: console-forum heslo : psp tak sem zvedav kolik se nas tam sejde .... EDIT: zalozeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Tak panove jsem ve hre a cekam na vas ... tak pojdte zalozim servernazev: console-forum heslo : psp tak sem zvedav kolik se nas tam sejde .... EDIT: zalozeno už du :D kdyžtak podte do chatboxu at si muzem psat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 No, moc lidí tam teda nepřišlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 POjďte ještě někdo hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.