Gunlok Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Sry, už musim končit :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 Sry, už musim končit :cry: napodobně:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 jste skončily docala brzo já jsem se chtěl napojit teprve ted no neva s lukem dáme až večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2008 jste skončily docala brzo já jsem se chtěl napojit teprve ted no neva s lukem dáme až večer.... Presne tak nak brzo ste se odpojily :blink: skoda tak treba zitra .... to Wolf.cz jasny dame az v noci :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Hm...tak zkousel jsem jiny hry po netu u battlefrontu zadny problem...takze bude chyba asi nekde ve hre coz nechapu...mam tu hru od myschoo jak tu porad rikate ze musim mit:/... nemam to mit zkonvertovany v cso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 preknovertoval jsme to do cso a patchnul a ted se mi nejde vubec pripojit(prihlasit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 nechápu jaktože ti to stále nejde mělo by to mít pod vlastnostma tuto velikost : 554 MB (581 435 392 bajtů) a normálně bys měl v downloads stáhnout 1patch 8 megovej kolečkem ho nainstalovat a pak ten 80 megovej zase v downloads a už by ses měl normal napojit... jen napsat nick heslo regnout ho a pak dát login a si tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Takhle sjem to udelal poprvy ale kdyz jsme se pripoil na nakej server a zacala se nacitat mapa atd tak se to seklo a vyplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Takhle sjem to udelal poprvy ale kdyz jsme se pripoil na nakej server a zacala se nacitat mapa atd tak se to seklo a vyplo Pokud vim tak ten patch ti zustava nainstalovany v Saved takze vymaz hru ( ISO) vymaz saved z karty a zkus to znova nakopirovat hru na kartu + instal. patch a melo by to uz chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 smazl jsme savegame slozku pak jsem smazl iso dal jsme o tam znovu patcnul jsme to a porad se to vypina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 smazl jsme savegame slozku pak jsem smazl iso dal jsme o tam znovu patcnul jsme to a porad se to vypina... Mozna preinstalovat CF ted mas jaky?To preci neni mozny to musi fachcit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 CF? jestli myslis fw tak 3.71m33-3 tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 nebo také můžeš vypnout všechny pluginy občas se mi také psp seklo když jsem měl puštěnej plugin screenshotu a ještě cxmb menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlupnoha Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Zadny pluginy nemam ani screenshot ani cxmb menu ikdyz nwm co to je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Tak co panove je tu jeste nekdo kdo hraje Killzona ? Dneska vecer bych zase dal cca 20 - 21:30h :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan15 Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 kdybych vedel kde mam vzit patch tak bych si zahral taky hosi ale pls poradte nekdo kde ho mam vzit na killzone.com nejde nic je to tam uplne na *** vubec ani zaregistrovat se tam nemuzu tak pls nejak poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 kdybych vedel kde mam vzit patch tak bych si zahral taky hosi ale pls poradte nekdo kde ho mam vzit na killzone.com nejde nic je to tam uplne na *** vubec ani zaregistrovat se tam nemuzutak pls nejak poradte Patch stahnes ve hre je primo na vyber Download a Killzone.com musis zkouset aby si se zaregistroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Lukan včera to bylo vpohodě ale musel jsem..... také škoda že odešel existcz jinak dneska můžeme dát klidně znovu pokud máš čas a nejlépe i ostatní at je nás více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Pude dneska někdo zahrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Pude dneska někdo zahrát ? Ja urcite budu tam vecer ale chtelo by to aby se pripojil jeste nekdo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 jo to jo, tak sem pište jestli někdo pudete hrát pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 nazdar ja bych s vami zahral :) mate US verziu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 nazdar ja bych s vami zahral :) mate US verziu? ANO mame US verzi kdyztak sem napis jakej mas nick v Killzonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Ale chtělo by to založit nový topic kde bychom aktualizoval první stranu a dávali tam kdy a v kolik se bude hrát atd Co ty na to Lukan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 jinak netušim kdo ještě paří killzona, ale já jsem furt ready stačí sem napsat čas a jdu hrát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.