En3mY Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Pockat vy mate normalka americkpu verzi?:shock: ja myslel ze maj vsici normalka evropskou...tak mozna ze bych taky dal,kdyztak se ozvu ;) (zalezi na tom esli dneska kamos jeste bude mit time abych k nemu moh jit s PSPckem :cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Tak hrálo by se kolem 18.00 večer, hraju já ( nick Daxterdak), Lukan (nick LukanCZ) a jestli pudete, tak sem ještě napište vaše nicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 hmm to jsem zrovna na extralize ve florbale hrajou tatran s future semifinále:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 aa ja taky uz nechodim na killzone., skoda...no ...jinak tatran miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Takže pro všechny co chtějí dnes 29.3. hrát Server založím v 19.25, hra začne v 19.30 Server se bude jmenovat console-forum Heslo bude cofo Doufám že si teda příjdete zahrát s námi. Přeji hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ja du do toho svama holkyyy :D :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 dobře, tak přijď, čím víc tím líp, hlavně si přečti co jsem psal před tebou Omlouvám se, ale je tu malá změna, hrát se bude až v 19.30, sry ale všecno ostatní zůstává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 dobře, tak přijď, čím víc tím líp, hlavně si přečti co jsem psal před tebou Omlouvám se, ale je tu malá změna, hrát se bude až v 19.30, sry ale všecno ostatní zůstává Tak to je skoda ja uz sem trenoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 ja du taky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Tak, za cca deset minut vytvořím server, bylo by dobré se během hry nějak domlouvat třeba přes team speak, psaní je pomalé Tak a je to server console-forum založen, nezapomeňte heslo je cofo Hra začne za tři minuty no zatím sme tam dva tak pojďte rychle už začínáme sme tři tak pojděte další Tak první kolo za námi a sme jenom tři, pls pojďte hrát je to sranda Tak už sme 4 a další kolo bude team death match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Dnes 30.3.2008 se bude hrát znovu, tak pozorně čtěte. Server vytvořím v 18.25, hra začne v 18.30 Server se bude opět jmenovat console-forum a heslo bude opět cofo Včera jsme sice byli jen 4, ale i tak byla sranda. Očekávám že dneska nás bude víc, tak teda přijďte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 hele uz sem dlouho nehral tak dneska dam-muj nick je enemy(cze) a nebo kdyz mi to nepude tak SowA-CZ ...ale budu hrat asi maximalka pul hodiny a kdyby kamos mel zrovna cas tak mozna dyl :cheesygrin: jo a asi se s vama fakt jakoze nebudu moct nejak komunikovat pac musim jit do prizemka panelaku:lol: ale neva,presto dam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 jasnačka jsem 100% tam doufám:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Super, čím víc tím líp, pude ještě Lukan, tak sme čtyři. Doufám že pude ještě někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Tak už du založit server, tak kdo chce ať se přidá, na rozehřátí dáme death match Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Jestli se mi to povede zprovoznit, dojdu xD Už se s tím piplám dost dlouho, tak by to jít mohlo xD edit: Možná by bylo lepší, kdybych to nezprovoznil xD edit2: sry za můj lamoismus, ale v životě jsem to nehrál po síti xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Server založen tak pojďte nezapomeˇňte hesl cofo za 3 minuty to spustím už sme tři, spouštím hru Tak, první kolo za náma a teď dám team deathmatch Tak, pro malou účast KONEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 hle ja bych si taky dal nejdrive to ale asi budu muset stahnout :D mozna zitra spise pozitri na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 sem na**snej-ten lamkoid uz asi nevlastni ten router-vubec mi ho to nenaslo:-x:angry: takze jedine esli prijede kamos ke kterymu bych moh jit jinak asi nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qaq Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 super chlapi, to se musim priste taky zucastnit, online je super mazec ;) akorat muzu obvykle mezi 16-19... pozdejc uz musim konat rodinne povinnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Daxter tak doufám, že to uspořádáme co nejdříve znova a s lepší účastí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 když bude čas, dojdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 když bude čas, dojdu :) heh :) ja taky :P - dlouho sem te tam nevidel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2008 heh :) ja taky :P - dlouho sem te tam nevidel ... jn, WoW žere hodně času :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.