myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja MOŽNO pridem - myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 tak a je nas 8 dalsi cleny nebereme az do dalsi parby, po vytvoreni roomu pockam dyztak dyl na lord qwer abych ho moch votestovat. a nezapomente ze heslo je borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 zbraň doufám ve isáckou m82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 omfg, jak je možný, že se s psp na net dostanu a do hry ne? ahh ----------------- no hurá, už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 omfg, jak je možný, že se s psp na net dostanu a do hry ne? ahh----------------- no hurá, už to jede nekdy se mi stane ze se na chvili nemohu pripojit pres killzone.chyba nemusi vzdy byt na tve strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 když to zkoušíš 15min určitě je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 když to zkoušíš 15min určitě je :D tak ja vytvorim room 20 predem8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 má někdo lepší staty? kills/deaths/suicides 8780/5581/206 za ty sebevraždy se stydím:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 nemachruj.... kez by ses nepripojil :D me by to nevadilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lord QWER dal si to tu uz milionkrat a nie nikto nema. snazis sa len machrovat.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jak si pridam friends.. nemuzu to najit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ok, zařízli ste mě... už držim hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 hele napsalo mi to že neexistuješ když jsem si tě chtěl přidat... Sorry já se teprve registroval .. už to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 přiznávám se... znoobovatěl sem, nebude problém mě sejmout jinak bych v tom DM vyloučil RL; je to krásný, jak od Hana lítají raketky a vraždej všechno co můžou, ale... jinak vsázím všechny body, že to vyhraje Han :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lord QWER dal si to tu uz milionkrat a nie nikto nema. snazis sa len machrovat.. :roll: mas pravdu, tady je ten dukaz ze na hvezdickach nezalezi, ale ma dooobry hlasky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 omg LG este stale hra :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 hej pls jak si pridam friends Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 hej pls jak si pridam friends najedes do FRIEND a das X(add) a tam napises nick toho dotycneho, muzes malymi pismeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 KZ zkolaboval??? nefacha mi uz od rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja asi nepridem sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jinak s raketometem a scyllou to nahraje každej... ... ale to kradení killů taky není hezký..., sem sám na jednoho skoro je mrtvej, han přijde a dorazí ho... no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 nwmuzu se pripojit do multiplayeru.... de se vam pripojit?? me to nejde uz do rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ráno mi to trvalo 15-20min... prostě to mám asi pokakaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 omg u nás je bouřka takže jestli nedojdu do 5 min tak na mě nečekejte možná pak ještě příjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jinak s raketometem a scyllou to nahraje každej...... ale to kradení killů taky není hezký..., sem sám na jednoho skoro je mrtvej, han přijde a dorazí ho... no ono taky neni hezky kdyz ty a tvuj protivnik ma raketomet a oba vystrelite /spadnete a byl by double kill a ja ti ho jednoduse dodelam, me to lidi delaj taky nebo me schvalne zabijej, myslim ze si nemame co vycitat. nwmuzu se pripojit do multiplayeru.... de se vam pripojit??me to nejde uz do rana me to jde furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.