exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 mam lagy jak picus*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 vyhodilo me to... KZ mi porad pada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 mě se nejde připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lorde kde si sehnal headset... a kolipak tě stál? Taky bych chtěl příště kecat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 zkoušel dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Lorde kde si sehnal headset... a kolipak tě stál? Taky bych chtěl příště kecat:D no musel jsem si koupit socom+headset za krásných 1000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 sory zaseklo se psp zadny lagy sem nemel a tady davam screeny vysledky her, ale nejsou uplne presne toze se nekomu nepodarilo pripojit hned na zacatku atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak to je dobra parba :D Ehmmm Han:jak uz to dlouho hrajes? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Tak to je dobra parba :D Ehmmm Han:jak uz to dlouho hrajes? :D:D dohromady her po netu mam asi 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 no musel jsem si koupit socom+headset za krásných 1000kč a kde si koupil???????:wohow: :wohow: :wohow: edit:tenhle thread se zitra smaze a ja udelam dalsi chcete ho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 dohromady her po netu mam asi 20 OK zitra bych dal zase:cheesygrin: ale chtelo by to driv treba v 17-18h :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 OK zitra bych dal zase:cheesygrin: ale chtelo by to driv treba v 17-18h :thumbup: presne souhlasim, matka uz mela kecy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 moc pěkná hra pánové hlavně děkuju těm 2 že zůstaly až do konce a daly jsme si to ve 3 ten závěr byl drtivej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 moc pěkná hra pánové hlavně děkuju těm 2 že zůstaly až do konce a daly jsme si to ve 3 ten závěr byl drtivej :D sorry ale rad bych zustal ale muj 2 rocni bratr(FAKT!!!) mi vypnul router a matka uz stejne nadavala. EDIT:proc bych se schvalne odpojoval od tak dobry hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Srpen 20, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jj paradni hra, doufam ze se bude opakovat... ps: snad nikomu nevadilo ze jsem zaskocil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 jj paradni hra, doufam ze se bude opakovat...ps: snad nikomu nevadilo ze jsem zaskocil :) komu by to vadilo? me urcite ne aspon sme dali odvetu toho jak si mi to minule nandal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 každopádně také doufám že se to zopákne ale taky doufám že zahrajete ještě večer a celkově né jen když to bude dohodlé... hlavně když už ted vym kdo je online.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 každopádně také doufám že se to zopákne ale taky doufám že zahrajete ještě večer a celkově né jen když to bude dohodlé... hlavně když už ted vym kdo je online.. posledni dva dny jsem vzdycky nasel nekoho online.du zmenit pravidla a zitra budem hrat znovu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 posledni dva dny jsem vzdycky nasel nekoho online.du zmenit pravidla a zitra budem hrat znovu ne? no každopádně že vůbec váháš...:) A mohly by jsme se sejít někde na TS jelikož jen lord má headset ale rád bych si sváma taky pokecal... a občas teda i zaspíval jako Lord i když on byl na slavíka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 no každopádně že vůbec váháš...:)A mohly by jsme se sejít někde na TS jelikož jen lord má headset ale rád bych si sváma taky pokecal... a občas teda i zaspíval jako Lord i když on byl na slavíka:D lamerska otazka: co je to TS? EDIT: head set si koupim jedine pokud pujde k psp slim vi to nekdo? ZMENENY PRAVIDLA!!!!!!!!!!!!!!!!! Hlaste se znovu!!!!!!!!!!!§§ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 parada... ten konec, wolfe ten granat byl hnusnej :D pripojil sem se po krasnych 50min :lol: nice, kdybych se odklidil do prazdne mistnosti, pocitili byste moje pulzujici pocity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 TeamSpeak je to pro komunykace meuzi lidmama může se tam napojit libovolnej počet lidý dohromady jsou tam založené místnsoti kde se kecá vytvoří se místnost killzone a heslo třeba gambrinus a budem kecat:D http://www.goteamspeak.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 TeamSpeak . sakra zajtra uz asi prijdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 TeamSpeak . sakra zajtra uz asi prijdem já věděl jak nám toho myschoo přilákat aby nám taky ukázal skill:) Jinak zítra taky určitě příjdu takže se opětovně hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 TeamSpeak je to pro komunykace meuzi lidmama může se tam napojit libovolnej počet lidý dohromady jsou tam založené místnsoti kde se kecá vytvoří se místnost killzone a heslo třeba gambrinus a budem kecat:D http://www.goteamspeak.com/ a to jako s tema sluchatkama muzes delat ten TS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.