myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ja by som dal radsej team hry :) to ma bavi viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ja by som dal radsej team hry :) to ma bavi viac Přesně tak taky mě více baví hrát na teamy a nebo na vlajky je to pak mnohem lepší když někoho mohu zachránit jehlou a pak si toho dalšího dáme ve 2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ja by som dal radsej team hry :) to ma bavi viac Naprosto souhlasim TEAM DEATHMATCH snad nas tam bude 8 :cheesygrin: at si poradne zahrajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Jj a hlavně u deathmatche skoro vždycky dostávám klepec :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Will007 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Tak se hlásím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 about Will007: Sestra bude dneska hrát taky btw je jí 11 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 about Will007: Sestra bude dneska hrát taky btw je jí 11 :)) will je tvoje sestra a je ji 11??? wow tu hru si nesmim nechat ujit. uz se tesim az ji proverim jak umi letat pod palbou m82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Will007 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 will je tvoje sestra a je ji 11??? wow tu hru si nesmim nechat ujit. uz se tesim az ji proverim jak umi letat pod palbou m82 Dneska jsem se registrovala no .. A teď to jdu zkoušet .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Já sem zase zvědavej na hlášky lord qwera (jestli přijde) směřovaný k ní :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 no moc skoro hrate :D a uploadujem takze nemozem dojst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Já bych se klidně zapojil ,ale už singl mi dělá problémy takže nvm jak by to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Tak sem založil ,tak poďte hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Jo jinak Will007 je ve hře WillCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 ja bych se mohl jeste taky pripojit pokud muzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Jj zatím tam totiž nikdo není .. takže předpokládám že může kdokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Já sem zase zvědavej na hlášky lord qwera (jestli přijde) směřovaný k ní :lol: co tím naznačuješ? :lol: jinak du se zkusit lognout, doufám že to zas nebude 50min omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 hned jsem tam uno momento:::. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 co tím naznačuješ? :lol:jinak du se zkusit lognout, doufám že to zas nebude 50min omg No že ona to nikdy nehrála ,je jí 11 a ty jedinej máš mikrofon pro narážky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Tak nevim jestly to stihnu nemuzu se nak pripojid :( dpc :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Tak poďte !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Uz mi to jde sem tam huraaaaaaaa Ale kde jsou ostatni? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 klídek, už to zkouším teprve 10min... :lol: ...posranej alink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 A abych hrál online musím dát killzone.com ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 můžu se taky přidat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 A abych hrál online musím dát killzone.com ??? přes DOWNLOADS v menu stáhneš nejdřív infrastructure multiplayer, po stáhnutí se kolečkem quitneš, installne se to a PAK JEŠTĚ jednou pujdeš do DOWNLOADS a stáhneš nový mapy+5 kapitola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.