myschoo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 to bolo na fallen ale to je jedno este si dajte BoostBrightness = NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenZeroo Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 hehe :D ja myslel na Hana ze me pridal mezi "automaticke prihlaseni" :lol:... jinak ti fakt moc diky myschoo za to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 A na co je to automatické přihlášení??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 A na co je to automatické přihlášení??? ze je proste na dalsi hru prihlasenej automaticky. ono je to vlastne jedno, hlavne ze nekdo hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 tak mě tam hoď taky Han... ...protsě se budu regovat o 1hod dřív než to začne no, se mám pokakat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 A mě taky (zatím sem se vždycky přihlásil na poprvé...) nick- JanisCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jo jinak mam ten headset z herniho prislusenstvi, ale chci se zeptat lordqwera, kdyz dam sipku dolu, tak se tam objevi moje jmeno, a potom je pod tim jmenem krizek, co to znamena, kdy mam zacit mluvit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 co bych ti mel zazlivat? proste uznej ze si mel stesti ze sem to svama zrovna nehral. proto si byl prvni (protentokrat...):lol: :lol: :lol: I kill you... You must die Už se na dnešek těšim doufám že nás bude co nejvíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 tak uz je nas 8 a doufam ze vsichni prijdete, a jeste kdo by mi poradil odpoved na tu otazku o 2 posty nahore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 tak uz je nas 8 a doufam ze vsichni prijdete, a jeste kdo by mi poradil odpoved na tu otazku o 2 posty nahore. má ten jack 3 černý (nebo jakákoliv barva) proužky? (4 pole - nebo jak se tomu nadavs, nejsem technik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 má ten jack 3 černý (nebo jakákoliv barva) proužky? nevim co myslis ale tady mas obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 mas nastaveny v options - commucation - headset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 mas nastaveny v options - commucation - headset? jo mam ale dam sipku dolu a tam nahore je napsano ((HanCZ a po 2 vterine se pod jmenem objevi krizek.stava se ti to taky?a mam zacit mluvit az se mi tam objevi jmeno ze jo ale kdyz se mi tam objevi ten krizek tak po dvou vterinach mi to jmeno i s tim krizkem zmizi a tak by me zajimalo jak si to udelal ty ze si treba jednou mel zaplou komunikaci asi pul minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 jo mam ale dam sipku dolu a tam nahore je napsano ((HanCZ a po 2 vterine se pod jmenem objevi krizek.stava se ti to taky?a mam zacit mluvit az se mi tam objevi jmeno ze jo ale kdyz se mi tam objevi ten krizek tak po dvou vterinach mi to jmeno i s tim krizkem zmizi a tak by me zajimalo jak si to udelal ty ze si treba jednou mel zaplou komunikaci asi pul minuty. no... budu tě muset zklamat, ale jak sem říkal, jedináí jistota je ten originál sony, kterej sem ukazoval pár stránek nazpět => tenhle killzone nepopdoruje => nefunguje :( přesněji - ten krizek se mi zobrazoval s mikrofonem, kterj u kzl nefungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 no... budu tě muset zklamat, ale jak sem říkal, jedináí jistota je ten originál sony, kterej sem ukazoval pár stránek nazpět => tenhle killzone nepopdoruje => nefunguje :(přesněji - ten krizek se mi zobrazoval s mikrofonem, kterj u kzl nefungoval a kdyz si koupim ten headset se soccomem tak budu moct mluvit jak dlouho chci? je to taky original sony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 SONY ma len jeden oficialny headset, ktory sa predava samostatne alebo v edicii s hrou SFTB 1/2. a ano budes moct hovorit..... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 a kdyz si koupim ten headset se soccomem tak budu moct mluvit jak dlouho chci? je to taky original sony? j, ten se socomem sem kupoval taky, bo samostatnej orig. mikrf. v ČR neseženeš... ...no, je to omezený querillou na 10sec... když mluvíš celejch 10sec, máš 3sec "pauzu" a nemůžeš mkluvit, když to pustíš o něco dřív, můžeš mluvit dál (doufám že sem to nespletl) prostě max. 10sec a pak chvilku pauza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 j, ten se socomem sem kupoval taky, bo samostatnej orig. mikrf. v ČR neseženeš......no, je to omezený querillou na 10sec... když mluvíš celejch 10sec, máš 3sec "pauzu" a nemůžeš mkluvit, když to pustíš o něco dřív, můžeš mluvit dál (doufám že sem to nespletl) prostě max. 10sec a pak chvilku pauza dobre, uz to mam objednany8) :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 budete delat share game? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 V kolik se dnes bude hrát??? nechcete to založit už ted ..já pak chcu jít ven a ted se nudím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 dobre, uz to mam objednany8) :wohow: seš pracháč :) doufám, žes obědnal ten s headsetem (má to být napsaný vedle nápisu socom..) má tady někdo alink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 no to byste neverili jaka je moje matka pica, jedeme vsichni kvuli pasu do mesta a tam si vzpomene ze doma nechala rodnej list a obcanku, jdeme k autu a ja sem se ptal bratra jestli mi nechal v aute Mp3 a ukazal jsem na okno a dotknul jsem se ho prstem, matka na me zacala prede vsema kricet za to ze sem udelal obtisk prstu na oknu, a rekla mi at jdu domu pesky(9km), rekl jsem ji ze mi udelala to same s psp ze kdyz sem ho mel 2. den zavistive se dotkla prsty obrazovky mehopspa zatlacila.dojduDomu A Psp Nikde, Zeptam Se Matky A Vona Na To Ze Prej Mi Ho Da Az Se Zjisti Jestli To Jde Smazat Ten Obtisk Z Okna Auta, Toto Je Duvod Proc Jsem Opet Nemohl Hrat A Prosim Adminy Aby Muj Prispevek Nevymazavali Za To Ze Je Tu Sprosty Vyraz Chtel Bych Vas Videt V My Kuzi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord QWER Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 No To Byste Neverili Jaka Je Moje Matka Pica, Jedeme Vsichni Kvuli Pasu Do Mesta A Tam Si Vzpomene Ze Doma Nechala Rodnej List A Obcanku, Jdeme K Autu A Ja Sem Se Ptal Bratra Jestli Mi Nechal V Aute Mp3 A Ukazal Jsem Na Okno A Dotknul Jsem Se Ho Prstem, Matka Na Me Zacala Prede Vsema Kricet Za To Ze Sem Udelal Obtisk Prstu Na Oknu, A Rekla Mi At Jdu Domu Pesky(9km), Rekl Jsem Ji Ze Mi Udelala To Same S Psp Ze Kdyz Sem Ho Mel 2. Den Zavistive Se Dotkla Prsty Obrazovky Meho Psp A Zatlacila. Dojdu Domu A Psp Nikde, Zeptam Se Matky A Vona Na To Ze Prej Mi Ho Da Az Se Zjisti Jestli To Jde Smazat Ten Obtisk Z Okna Auta, Toto Je Duvod Proc Jsem Opet Nemohl Hrat A Prosim Adminy Aby Muj Prispevek Nevymazavali Za To Ze Je Tu Sprosty Vyraz Chtel Bych Vas Videt V My Kuzi!!! tak to tě lituju :(, ale jestli je to tak jak píšeš, je tvoje máti pěknej kus :lol: jinak asi budu muset celkově naformátovat pc, bo už mě to začíná pěkně sra*, jak se po 2hodinách pokoušení se připojit nestane nic omg, ale k tomu potřebuju to iso toho malýho cdka od alinku... je tu někdo tak hodnej, že mi to někam hodí? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 mas super mamu LOOOL :D sry ale toto je drsne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2007 mas super mamu LOOOL :D sry ale toto je drsne. Radeji zmenim pravidla na to ze room bude zakladat nekdo jiny. na me neni jiz spolehnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.