Jump to content
  • 0

Prehravani filmu v PS4

Anicka888

Question

Zdravim zkusenejsi uzivatele :-) 

Jsem uplny zacatecnik, proto je muj dotaz mozna hloupy, tak se predem omlouvam.

Odpojila jsem DVD prehravac s tim, ze budu prehravat filmy rovnou z externiho disku v prehravaci PS4, ale zde jsem narazila na problem. Cca 50% filmu (vsechno avi) nejde z nejruznejcich duvodu prehrat. Budto jen zvuk, nebo jen obraz, nebo cely soubor. Jedna se o filmy, ktere mi normalne prehrava pocitac nebo dvd prehravac po vypaleni na dvd. Nasla jsem na oficialnim webu ps4 seznam kodeku, ktere prehrava, a je jich vazne malo. Muj dotaz tedy zni: lze do PS4 stahnout nejaky kompletni kodeky popr. jiny prehravac, ktery by si s tim poradil? Nebo na to existuje nejaky jiny trik? :-) 

Pripojeni disku rovnou k televizi me taky napadlo, jenze tam je nejaky problem s razenim, takze se mi mych asi 1200 filmu a serialu neradi abecedne, ale nejak nahodne, to jiste chapete, ze je krapet problem :-) 

Predem dekuju za odpoved!

5 answers to this question

Recommended Posts

• 1

Něco přehraje PS4,něco televize a "skoro"všechno počítač :) Tohle přehrávání filmů přes PS4 a TV je podle mě pořád tak nějak okrajová funkce. Nic ti nepřehraje všechno. Mě jde někde zvuk,jinde jen obraz....něco přehraje jak PS tak TV. Záleží i na tom,jak jsou ty videa grabovaný. Oba filmy můžou být .avi , ale jeden v PS přehraješ,druhej ne. S tím nic neuděláš.A nikdo ti neudělá do PS přehrávač na vlastně neorigo (kradený...avi,mkv...) filmy. Buďme rádi,že tam jde,co tam jde:) Největší jistota přehrání je jen v PC. A úplně největší jistota je origo DVD nebo Blu-Ray disky. :biggrin: 

• 0

Moc dekuju :blush: Nicmene tohle jsem tak nejak tusila. Spis me zajimalo jestli se to da nejak zmenit.. Jestli lze stahnout nejaky prehravac nebo kodeky, aby to prehravalo lip :cool: Jasne, je to primarne na hrani, na druhou stranu, clovek by od zarizeni za 11k, ktere disponuje cteckou disku, ocekaval, ze zvladne prehrat obycejny videosoubory jako dvd prehravac za par stovek. I kdyz chapu, ze to neni jeho ucel...

• 0

Z mé zkušenosti můžu říct,že nejvíc mi toho vždy přehrál nějakej úplně obyčejnej přehrávač, nějakého úplně neznámého čínského výrobce,dnes již prodáván za pár stovek (tedy,dnes už asi neprodáván:)). Je to ironie,ale je to tak. Čím větší sr....,tím víc toho přelouskal.Respektive před pár lety to ještě tak bylo. Jinak stáhnout nelze nic. Vše je jen formou updatu firmwaru. Takže BD a DVD přehrávač bych nevyhazoval:). A pokud ti jde čistě o avi,mkv... atd. tak koukni třeba na něco takového: https://www.alza.cz/multimedialni-centra/18845960.htm?kampan=adw2_domaci-kino_multimedialni-prehravace&gclid=CjwKEAjw-abABRDquOTJi8qdojwSJABt1S1OUkY4XXcfks84kWpZaLT1WyaCT6EUmuN6w6_3W5qa3xoCuGLw_wcB

• 0

Avi asi nativně nepřehraje, ne? Jen mp4...Tohle není xbox, který přelouská kdeco...

A žádný kodek do ps4 nedostaneš..AVI musíš někde v PC překonvertit do MP4....

Nějaký odkaz např. tady http://www.hdformatconverter.com/does-sony-ps4-support-avi-video-format-files-via-usb/

Nezkoumal jsem, co to je zač....snad by to mělo fungovat...