goblinN82 Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Zdravím, na více místech jsem slyšel spekulace o tom že získáváním platinových trofejí je možné získat hry zdarma, resp. za 5x platinu je možné z PS storu stáhnout jakokoliv hru zdarma. Je na tom něco pravdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 valis1 reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DREGAN605 Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 To teda...je to samozřejmě nesmysl :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Já dostal za 1 platinu (kterou jsem získal po 6 letech co mám účet) takovou hezkou trofej, ale hra nikde. Asi napíšu na podporu Sony, že mě okradli, nedostal jsem žádnou hru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Mně už momentálně Sony dluží 34 her valis1 reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Ale krásné by to bylo, to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 ja jsem jako malej sbiral petikoruny. za kazdych 20 petikorun jsem od maminky dostal stovku. byly to krasny casy kez by sony bylo jako moje maminka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 U PS nevím, ale na Xboxu mam asi 96000 GS a Microsoft mě nabídl, že si s tím můžu maximalně vytřít prdel. U trofejí bude to stejný. Takovej bullšit jsi četl kde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Před hodinou, woodstock69 napsal: Mně už momentálně Sony dluží 34 her jako really mas 170 her na platinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 n0lifer1990x Odesláno Říjen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2016 no dávalo by smysl kdyby za trofeje byly nějaký výhody nemusí to hned být hry zdarma, ale takhle mi připadaj že jsou úplně zbytečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Pro pobavení to stačilo, myslím, že další diskuze k tomuto blábolu je už zbytečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goblinN82
Zdravím,
na více místech jsem slyšel spekulace o tom že získáváním platinových trofejí je možné získat hry zdarma, resp. za 5x platinu je možné z PS storu stáhnout jakokoliv hru zdarma. Je na tom něco pravdy?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts