Nikuru-san Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Prosím o vaše názory a odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 paneboze to uz je moc Ne, samozrejme neda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Říjen 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Já jenom chci vědět jestli je to pravda že se dá upgradovat zdarma na ps4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Hlapče skoč si na pokec do Bohnic. ;) Manoust reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 "This is real. Also if you have a snes you can upgrade it to skynet. It takes a while but the terminator usually appears within a few days." Martinoslav a Manoust reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 před 9 minutami, Nikuru-san napsal: Já jenom chci vědět jestli je to pravda že se dá upgradovat zdarma na ps4 Samozrejme, ze je to pravda, protoze upgrade systemu ti prida 8GB RAM a jeste ti vymeni grafiku a procesor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Bohužel to už nefunguje, protože v posledním updatu firmwaru tu chybu opatchovali Manoust a Martinoslav reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 Aha, tak to se omlouvam, tato informace se ke mne nedostala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Říjen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2016 LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nikuru-san
Prosím o vaše názory a odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts