SpiriX23 Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2016 Zdravim,Mám problém s pálením na ps2... je očipovaný (Matrix infinity 1.93), mám i pár vypálených her ty fungují, ale když to zkoušim přes alcohol 120% tak mi to píše disk read error... zkoušel jsem i imburn a další... mám v alcoholu vybírat přímo profil pro Play Station 2? nebo nějaké metody vypalování? Pálim to na 4x rychlost disky Verbatimky... Ještě sem si všimnul před pálením mi vyskočí chyba: není dostatek paměti, přenastavte pamětový buffer na 1206mb... po vypálení taky: Invalid argument to date encodeFailed to create key Basic/UI/PhysicalDiscContentListOfW Někdo kdo by byl ochotný mi poradit? Díky za jakoukoli radu
roman Odesláno Prosinec 11, 2019 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2019 Alcohol 120 procent nastavis přímo na Ps2 a rychlost 2 DVD minus musí být čím pomalejší čím lepší Taky jsem to tak dělal a šlo to
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2019 Vítej na fóru, odpovídáš na tři roky starý post. Zavírám.
Recommended Posts