SpiriX23 Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Zdravim,Mám problém s pálením na ps2... je očipovaný (Matrix infinity 1.93), mám i pár vypálených her ty fungují, ale když to zkoušim přes alcohol 120% tak mi to píše disk read error... zkoušel jsem i imburn a další... mám v alcoholu vybírat přímo profil pro Play Station 2? nebo nějaké metody vypalování? Pálim to na 4x rychlost disky Verbatimky... Ještě sem si všimnul před pálením mi vyskočí chyba: není dostatek paměti, přenastavte pamětový buffer na 1206mb... po vypálení taky: Invalid argument to date encodeFailed to create key Basic/UI/PhysicalDiscContentListOfW Někdo kdo by byl ochotný mi poradit? Díky za jakoukoli radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman Odesláno Prosinec 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2019 Alcohol 120 procent nastavis přímo na Ps2 a rychlost 2 DVD minus musí být čím pomalejší čím lepší Taky jsem to tak dělal a šlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 11, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2019 Vítej na fóru, odpovídáš na tři roky starý post. Zavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts