pavla mojestikova Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Zdravim Vas. Vcera mi volal pan,ze jsem nabizela na prodej nejake herni konzole. Nevim presne o co jde. Ale jde o PODVOD!!!! Nevim proc a z jakeho duvodu pouzil me telefonni cislo. Jsem matka na materske dovolene a zadny bankovni ucet nemam!!! Tim ze mam bohuzel i exekuci tak ucet nesmim mit. Pan to resil vcera s pritelem,a domluvili se na zalobe!!! PROSIM,pokud je u najeho prodeje cislo nebo variabilni s.735843347,NEOBEDNAT NIC!!!!!! Dneska se mi opet ozval dalsi pan. Jde o podvod,bude se to resit polici. Jestli Vas bylo vic,kontaktuje me a podame hromadne trestni oznameni!!!!!! A jestli to cte,ten co to udelal,tak doufam ze se v nem hnulo svedomi!!! Ze se nestydi!!! Dost me to totiz vcera zaskocilo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 a to vam volal ze od vas chce koupit herni konzole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Ten Vas prispevek nema hlavu ani patu, upresnete prosim o jaky inzerat zde na foru se jedna, nebo ktery uzivatel zde z fora vas kontaktoval. Dekuji. A pouceni pro priste, cizi cisla, a navic jeste s takovýma nabídkama neberte nebo ihned zaveste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavla mojestikova Odesláno Listopad 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 před 19 minutami, pavla mojestikova napsal: Ne. Vcera mi volal nekdo tady odtud,ze co bude s tema konzolema co tady nabizim. Slusne jsem mu rekla,ze ma spatne cislo ze nic neprodavam. Rekl mi,ze me telefoni cislo je jako vari.s. vcera poslal priteli do e-mailu o co jde,ale nevim co tam bylo a o co jde presne. Akorat mi rekl,ze naletelo spoustu lidi. Ze tam je akorat napsane nejaka konzole,cislo uctu a tel cislo(v tomhle pripadee cislo). Nevim kdo to byl ani se nepredstavil. Jen mi vyhrozoval ze to bude resit policie. Rekla jsem mu klidne,ze rada pomuzu,protoze to je podvod. Ja nic nenabizim a ani neprodavam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 romeno, spíš jde o to, že paní někdo volal s tím, že prý nabízela něco z konzolového světa. A protože telefon/VS který uvedla je stejný jako u oilovky, nejspíš se jedná o jeho "zákazníky". Btw zkus zkontrolovat ip paní nahoře a oilovky. A pro paní: Ano, takový člověk se tu objevil a chtěl platit na tzv. bleskpeněženku, ke které udával vs 73584334. To znamená, že pro aktivaci bleskpeněženky potřeboval poslat pár smsek z tel. čísla 735843347. A tím pádem vznikl i vs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 kazdymu je asi jasny ze si jen snazi zachranit prdel... a je to olivac Dweightee888, pilulkin a Kinimod84 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 je to olivac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Aspoň kdyby se ten trouba snažil měnit svůj styl vyjadřování, takhle je to úplně jasná věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 přesný no... když už tak neobjednat nic jinak nechápu proč by jsme neměli obědvat před 7 minutami, Kinimod84 napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Tim bych to asi uzavrel, tema tu ale necham, alespon si toho vsimne vic lidi. Pouceni pro ty co to ctou, nikdy neposilejte penize predem kdyz prodavajici uvadi cislo uctu a variabilni simbol ma telefoni devitimistne cislo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 V 2. 11. 2016 at 20:13, pavla mojestikova napsal: Zdravim Vas. Vcera mi volal pan,ze jsem nabizela na prodej nejake herni konzole. Nevim presne o co jde. Ale jde o PODVOD!!!! Nevim proc a z jakeho duvodu pouzil me telefonni cislo. Jsem matka na materske dovolene a zadny bankovni ucet nemam!!! Tim ze mam bohuzel i exekuci tak ucet nesmim mit. Pan to resil vcera s pritelem,a domluvili se na zalobe!!! PROSIM,pokud je u najeho prodeje cislo nebo variabilni s.735843347,NEOBEDNAT NIC!!!!!! Dneska se mi opet ozval dalsi pan. Jde o podvod,bude se to resit polici. Jestli Vas bylo vic,kontaktuje me a podame hromadne trestni oznameni!!!!!! A jestli to cte,ten co to udelal,tak doufam ze se v nem hnulo svedomi!!! Ze se nestydi!!! Dost me to totiz vcera zaskocilo!!! Pavlo, bleskpeněženka se aktivuje zavoláním z telefoního čísla na jejich linku. Tzn. někdo použil tvůj mobil. Zeptej se chlapa, možná o tom něco ví, jestli máte exekuce a děcko na krku tak předpokládám že potřebujete prachy:) Btw nejsi to ty? http://mojestikova.blog.idnes.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.