cunes Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 zdar ,mam staru 360 kupil som si par hier napr.snajper elite v2 a nešli my spustit .tak reku si kupim novšiu konzolu,ale nakoniec som kupil xone.hry nejdu .na ps idu aj staršie nak sa idu v......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Zkus prosím formulovat věty tak, aby jim bylo rozumět a především v nich vyznač, na co se vlastně ptáš. Mnohem snáz se ti bude dát potom pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 pustil jsem se do bádání, abych tyto hyeroglyfy rozlustil. pravda, po prelozeni jsem si pripadal jako Bedrich Hrozny ktery rozlustil pismo starych Chetitů. z tohoto dotazu jsem pochopil, ze chlapec chce hrat na xone hry z x360. mily chlapce na xone si zahrajes jen nektere hry ve zpetne kompatibilite a sice: http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/backward-compatibility za predpokladu ze jsou to originalky nikoliv palene hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.