stava Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 Zdravím, netušíte někdo, zda lze koupenou hru vrátit, pokud jsem ji koupil přes PSN, zatím nestáhl a nehrál? Omylem jsem koupil verzi pro PS3 namísto PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 Zkus jedine napsat na podporu, ale moc bych s tim nepocital. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stava Odesláno Listopad 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 To už jsem udělal, nepočítám Spíše mně zajímalo, zda jsem někde nepřehlédl "vrátit" či "cancel" tlačítko. Díky, uvidíme, naštěstí šlo o blbost za 2 stovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 Nic takoveho neni, jedina sance ta podpora. Musis si davat vetsi pozor priste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 vraceni lze, ale pouze pres podporu, a musi ti to uznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2016 Když natrefíš na podpoře na vstřícného asistenta a ne na blba, pak by to mělo jít. Znám případ z minulosti, kdy takto vyměnili uživateli Battlefield, omylem zakoupený na jiný sysém PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stava Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Tak peníze mi vrátili na účet. Aktuálně se k němu ale nelze přihlásit, tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.