Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Czech republic players


Draco-88

Recommended Posts

Vážení spolubojovníci, tímto Vás zveme do klubu Xbox One - Czech republic players, kde je naším cílem shromáždit co možná největší skupinu českých, popřípadě česky mluvících, hráčů a vlastníků Xbox One.

V první řadě patří velké díky členům zdejší komunity a moderátorům tohoto webu, že založili a spravovali sekci Seznam hráčů XONE. Odtud jsme čerpali gamer tagy prvních členů vznikajícího klubu. Již jsme rozeslali přes 200 pozvánek (k prvnímu dni máme 13 členů a pomalu se rozrůstáme) a budeme rádi, když je přijmete a v klubu navrhnete další nové členy. Věková skupina není nijak ohraničena. Proto bychom byli rádi, aby jste ctili základní pravidla - žádné vulgarismy, žádné haterství a trolling. A hlavně držet se pravidla fair play (kyber šikana není tolerována - kompletní pravidla chodu klubu se připravují).

V klubu se nesoustřeďujeme pouze na jeden vybraný žánr her. Můžete si domlouvat pařbu a vyhledávat skupiny od např. NHL, Forzi, nebo Gears of War až po CoD, Batlefield nebo třeba Rocksmith. Fantazii se meze nekladou. Pokud budou i jiní uživatelé v dané době chtít hrát, přihlásí se do Vámi založené skupiny. To je jeden z významů klubu.

Proč vytvářet klub pouze pro česky hovořící lidi? Jeden příklad za všechny - V taktických hrách je základ COOP, týmové smýšlení a jasná, jednoduchá domluva. Osobně mi vadilo, když jsem hrál např. Rainbow6 Siege a lidi mi mluvili do sluchátka italsky, rusky nebo bůh ví jak. S většinou se domluvím anglicky, ale ani to není ideál. Spousta lidí umí anglicky jako Asijští spoluobčané česky (pouze přirovnání, nikoli míněno jako urážka!!!). A ten požitek ze hry není takový jaký bych si přál.

Tudíž je smyslem komunity zprostředkovat herní zážitek na vyšším levelu a propojovat lidi z České republiky. Preferujeme u těchto taktických her komunikaci přes headset :).

Na závěr bych chtěl poděkovat všem členům, kteří již poslali návrhy na nové členy klubu. I když to Microsoft myslí dobře, a za tuto funkci v XONE jsme velice vděční, vyskytují se i nějaké mouchy v systému. Několikrát jsme poslali pozvánky potencionálním novým Bratrům ve zbrani, ale pozvánky neodešly a zůstaly v systému klubu jako neodeslané. Opakovaně pozvánky posíláme, snad se povede :biggrin: Pokud by Vám nebo přátelům pozvánka nedošla, požádejte prosím o členství osobně v klubu. Pokud splníte podmínku a mluvíte česky, bude Vám vyhověno.

Děkujeme za přízeň a za to, že se budeme nadále rozrůstat. Věříme, že můžeme dát dohromady skvělou skupinu se stovkami spoluhráči z Čech, Moravy a Slezska. 

Za Czech republic players s přáním příjemných chvil u XONE

Anima Draco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
V ‎06‎.‎01‎.‎2017 at 20:41, Filiposos napsal:

Zdravim. Jak se muzu dostat do klubu? Czech republic players? 

 

V oficiální aplikaci Xbox ve Windows 10, nebo na mobilních platformách je záložka "Kluby". Zde je záložka "Vyhledat kluby" a dej vyhledat Czech republic players. Už stačí jen kliknout na "Požádat o pozvánku". Pak tě přijmeme :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu