Administrators Rixcz Odesláno Listopad 15, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Nechce se mi věřit jak ten čas letí, ale dnes je to přesně 15 let od uvedení prvního Xboxu. To naše forum existuje "pouze" 11 let. Najdete se tu ještě někdo má první verzi? Nebo aspoň památeční fotku? Stepis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Já mám ve své sbírce celou generaci, počínaje první verzí Xbox, kterých mám dokonce 3 Pak X360 nějaké FATy, Slimy, Xone Day One, nějaké limitky, Xone S a k němu taky nějaké limitky. Takže se dá říct, že této úspěšné konzoli zůstávám věrný a na oslavu jejich 15tých narozenin si připiju s přáním mnoho dalších úspěchů i do budoucna valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Foto sbírky by nebylo? UnholyU reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 15, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Kdybych měl, dám Nemám, ale udělám a pak postnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Tady pár statistik : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 GRATULACE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.