Darxie Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Ahoj, asi to bude dost laická otázka, ale tohle vsechno se teprve učím. Už třetí den se snažím vypálit hry na xbox 360z notebooku HP. Mám vypalovačku Liteon ihas124, propojujuji s ntb pomocí SATA/USB kabelu. Problém je, že se mi ani nepovedlo najít firmě are stock a navíc mechanika sice svítí, ale neotevře se. fW stock hlásí chybu při instalaci. nevíte jestli jsem něco nevynechala nebo kde dělám chybu, že se nedostanu ani přes první krok tutorialu?:D díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 Ahoj, slovní spojení "firmě are stock" nedává smysl, můžeš to nějak podrobněji popsat? Co znamená, že "fW stock" hlásí chybu při instalaci? (opět prosím blíže popsat). Jinak pokud máš tu iHAS mechaniku připojenou k NTB přes USB kabel, potřebuješ ještě vyřešit její napájení (po USB to nejde). To nějak máš? A pokud ne, tak mechanika že ti nejen neotevře plotnu, ale ani se ti nepřihlásí k použití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darxie Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Ahoj, když se zatím zaměřím jen na tu mechaniku, je připojená viz obrázek, už nevím, kam bych to napájení strčila mechanika svítí i se zobrazuje na PC, jen nejde otevřít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 A můžeš popsat, nebo vyfotit, kam vede ta druhá strana kabelu? Má jen jeden konec do USB, nebo má více vývodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darxie Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Jen USB ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Tak to je ten důvod, proč mechanika neotevírá DVD plotnu. K tomu je totiž zapotřebí napájení +12V, a to z USB nelze dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darxie Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 No, ale to by tady na to musel být vstup:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Však on tam je Ta "delší" část v konektoru je pro napájení, ta "kratší" část je pro datový kabel. Bohužel kabelem který máš to nezprovozníš, jelikož ten konektor na konci kabelu ti zakryje celý ten konektor v mechanice a jelikož na druhém konci toho kabelu je jen USB (proto jsem se na to ptal), tak do mechaniky pouštíš jen +5V. Proto se ti sice zobrazuje ve správci zařízení, ale nefunguje její napájení. Ten kabel který máš je spíše k SATA zařízením, kterým stačí pro svoje napájení to, co leze ven z USB, tj. těch +5V. Typickým příkladem jsou např. 2.5" HDD, kterým stačí napájení z USB. Kdyby to byl ale klasický 3.5" HDD do PC, tak ten taky nerozjedeš s tímto kabelem. Tzn. co potřebuješ ty, pokud máš tedy jen notebook, je zvlášť napájení a zvlášt datový kabel,přičemž pro napájení musíš použít nějaký adaptér na 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 Já se divím, že máš takovou trpělivost odpovídat.... Já bych to nevydržel po druhém příspěvku, který o mnohém a tím nemyslím jen IQ, značí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.