Martin17 Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Dobrý den , dneska jsem si koupil HDD na Xbox 360 s RGH . HDD jsem připojil USB kabelem do Xboxu ale HDD se mi nechce zobrazit . Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Jakou kapacitu má ten HDD a formátoval jsi ho v konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin17 Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 80 GB jo to jsem udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Hm, na jednu stranu píšeš, že se ti HDD nechce zobrazit a na druhou zase, že jsi ho v Xboxu formátoval, takže se ti zobrazit musel. Takže, kde přesně se ti nezobrazuje? V Nastavení - Storage se ti teda zřejmě zobrazuje, když jsi ho tam formátoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.