Jump to content
  • 0

Slevy pro PS plus členy

Kutasek

Question

Přeji dobrý den. 

Děkuji všem , kteří čtou tento příspěvěk a zavítali na toto úžasné forum.

Chci se zeptat , jelikož jsem novým majitelem PS4 pro a. s tímto systémem nemám ještě zkušenosti.

Koukal jsem , že v ps plus storu jsou hry s výraznou slevou pro členy ps + ,tak jsem si chtěl nějaké koupit.

Předtím jsem se chtěl ale zeptat , bude mi tato funkce povolena , ikdyž se stanu členem díky free 14 days trial verzi ps+ ?

Dále by mě zajímalo , když mi skončí tato verze a už nebudu mít ps + mohu tále hrát takto zakoupené hry, třeba i bez připojení k internetu? 

A poslední věc se týká her jako je uncharted a BEYOND : two souls . Vm , že tyto hry by měli být lokalizovány do českých titulků ale v popisu hry na ps + není zmíněna v titulkách  čeština,  půjde mi tam pak stáhnout později ve formě nějakého bezplatného balíčku , nebo tu hru prostě nebudu mít v češtině.

Děkuji mockrát všem za vaší pomoc a přeji hezký den a hodně zábavy u vašich konzol . 

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Mnohokrát děkuji za odpověd.

Jen se ještě zeptám , když se chci přihlásit pro 14 days trial napíše to : Your purchase may not be complete. Check your transaction history in your account settings... Na netu jsem našel , že je to z důvodu , že nemám v profilu vyplněné info o kreditní kartě. 

Chci se zeptat , když vyplním tyto informace tak se mi zapne 14 days trial ? Případně až skončí 14 days trial tak psn se vypne samo nebo to funguje jako v případě spotify , že musím z účtu odstranit info o kreditní kartě aby se ta samo neobnovilo na další předplatné? 

Děkuji , že se mnou máte trpělivost a za váš čas.