ocenasekp83 Odesláno Listopad 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 (upraveno) zdravim lidi,mam dotaz,synek je blázen do lego her a ja nekde na internetu narazil na lego dimension pro ps3,jen DVD,objednal jsem a ted zjistil,že ke hře je ještě spousta dalšího hardwaru (teleport,postavy,level packy) a mě zajímá,zda mi jen DVD samo o sobě k něčemu bude (bude hratelné) nebo budu muset něco dokoupit??díky Upraveno Listopad 20, 2016 uživatelem ocenasekp83 překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2016 Ahoj, co jsem tak koukal po netu na různé FAQ, tak bez toho Toy Padu je ta hra prakticky nehratelná. Zkus si počíst TADY, vysvětlují tam, jak ten portál je mnohdy klíčový k dokončení úkolů apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.