marfCZ Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Ahoj, v otázce herních konzolí jsem úplný amatér. Dostal jsem za úkol sehnat pro švagra k Vánocům herní konzoli. Vůbec nemám čas to někde studovat, neb pracuju od nevidim do nevidim. Budoucí majitel nebude určitě žádný ortodoxní pařan. Je to už dospělý muž a bude to mít spíše jako relax a oddych po práci a o víkendu, když bude hnusně. Poraďte mi prosím, jakou herní konzoli volit v poměru cena, dostupnost her, příslušenství atd. Jak je to s přepalovanými hrami a jak se pohybujou ceny origo her? Jaká je alternativa PS vs Xbox, nějaká obyčejná konzole, pro běžné hraní atd. Zajímají mě také například hry typu tenis, kdy člověk máchá rukama... Předem díky všem, kteří jsou znalí na dané téma, a pomůžou mi k zisku informací a výběru konzole. marf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Doporucuji uvazovat spise o Playstation 4, v bazaru se bezne prodavaji kolem 5ti tisic korun, casto i mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slekouš Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 zdravím prodávám PS4 500gb k tomu 1x ovladač záruka do 22.4.2017 , prodávam z duvodu koupě nové konzole .Není nijak poškrabana ani rozbita plně funkční všechna potřebná kaběláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Ma cenu kupovat jeste PS3?I kdyz, emulator Amigy by bodnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.