marfCZ Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Ahoj, v otázce herních konzolí jsem úplný amatér. Dostal jsem za úkol sehnat pro švagra k Vánocům herní konzoli. Vůbec nemám čas to někde studovat, neb pracuju od nevidim do nevidim. Budoucí majitel nebude určitě žádný ortodoxní pařan. Je to už dospělý muž a bude to mít spíše jako relax a oddych po práci a o víkendu, když bude hnusně. Poraďte mi prosím, jakou herní konzoli volit v poměru cena, dostupnost her, příslušenství atd. Jak je to s přepalovanými hrami a jak se pohybujou ceny origo her? Jaká je alternativa PS vs Xbox, nějaká obyčejná konzole, pro běžné hraní atd. Zajímají mě také například hry typu tenis, kdy člověk máchá rukama... Předem díky všem, kteří jsou znalí na dané téma, a pomůžou mi k zisku informací a výběru konzole. marf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Martinoslav Posted December 8, 2016 Moderators Report Share Posted December 8, 2016 Doporucuji uvazovat spise o Playstation 4, v bazaru se bezne prodavaji kolem 5ti tisic korun, casto i mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slekouš Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 zdravím prodávám PS4 500gb k tomu 1x ovladač záruka do 22.4.2017 , prodávam z duvodu koupě nové konzole .Není nijak poškrabana ani rozbita plně funkční všechna potřebná kaběláž. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locker Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Ma cenu kupovat jeste PS3?I kdyz, emulator Amigy by bodnul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts