Bre4et Odesláno Listopad 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2016 Ahoj, včera jsem updatnul automaticky auroru a vypl konzolu. Dnes jsem ji zapl a nechtěla se dostat přes Boot screen, tak jsem googlil a dogooglil se, že mám starý kernel, tak jsem ho tedy přes eject button updatnul a vše v pohodě, na dash launcheru jsem nastavil, ať se mi po zapnutí konzole zapne aurora, dal jsem si fifu 17 a konzoli vypnul. jenže po momentálním zapnutí se objeví, že bych si měl updatnout kinect, jinak ho nebude možno použít (stejně jako předtím, ale nezájem) a jakmile to odkliknu, tak se objeví boot screen xboxu, ale jen pouhý jeho výřez (jakoby bylo nastavené vysoké rozlišení) a dál se nedostanu, tudíž mě to nebootne ani ne do aurory, ani do FSD3, ani do originálního dashboardu, prostě nikde. Nevím si rady, potřebuji poradit. Všem za odpovědi předem děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Ahoj, ten konec je poněkud nejasný, můžeš zkusit ještě nejak popsat, v jakém stavu je konzole teď? (ideálně možná přiložit screen jak to vypadá). Zdá se, že jsi při updatu postupoval správně, až na tu aktualizaci kinectu (a tím pádem i avatarů), kterou z pro mě neznámých důvodů neděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.