DaweCZE Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Zdravím všechny fanoušky tohoto sportu! Hledám pár nadšených formulových závodníku, co by s námi hráli nejnovější díl těchto formulí. Pokud by někdo měl zájem, budu se těšit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Cau, se mnou urcite pocitej, moc rad zazavodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dee69jay Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Čaues, taky se přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Ahoj, rád se přidám odpo napíšu moje ID. A také plánuji jezdit coop sezónu, měl by o to někdo zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweCZE Odesláno Prosinec 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 V 27. 11. 2016 at 22:31, DaweCZE napsal: Ahoj, díky za tvou odezvu. S tebou už je nás 5, což je paráda. Pak mi teda napiš tvoje ID prosím, ať si tě mohu přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Ahoj, omlouvám se předem za mé ID, ale bohužel jsem si nějak neuvědomil, že nejde pak změnit, tedy posílám níže. :-) ID: ptgdavb25tw61-4j A rád budu jezdit, ale nemám volant, tak doufám, že nebudu moc kazit... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweCZE Odesláno Prosinec 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Ahoj, určitě to kazit nebudeš, hrajeme to přeci pro zábavu. :-) Přidám si tě. Jestli budeš mít dnes večer čas, tak to můžeme vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky22 Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Klidně, proč ne, pokud budeš mít čas zkus si mě přidat, dnes tam budu ještě tak hoďku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweCZE Odesláno Prosinec 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Když tak to necháme na zítra prosím tě, mám menší problémy se zapojením do monitoru. takže budu řešit, nezlob se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dee69jay Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Čau moje ID je: dee69jay Tak si mě přidejte atˇ si mužeme zajezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaweCZE Odesláno Prosinec 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Já už tě mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 V 2. 12. 2016 at 16:46, Majky22 napsal: Ahoj, omlouvám se předem za mé ID, ale bohužel jsem si nějak neuvědomil, že nejde pak změnit, tedy posílám níže. :-) ID: ptgdavb25tw61-4j ID jde zcela určitě změnit, pokud se nepletu, tak první změna je zdarma, za každou další se něco platí. S tímhle ID to nebudeš mít snadné, rozhodně nic k zapamatování a když si tě budou ostatní přidávat, tak se to většině nebude dařit, protože budou dělat chyby při opisování ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 ID nelze zmenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 Sry, neuvědomil jsem si, že jsem v sekci PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.