Nitram1980CZ Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Zdravím mám problém s touto hrou Arcania The Complete Tale na obalu se píše že je hra v české verzi ale mám tam vní poze angličtinu nikde jsem nenalezl jak ji zpustit s cz titulky ostatní hry co mají cz podporu tak běží bez problému ale tato hra ne nevíte o tom něco děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 A koupil jsi tu hru novou, zabalenou, nebo od nekoho uz jetou?Ten obal nemusi sedet s hrou. Nebo se cestina zapina v Menu hry a nebo taky se cestina vybira pri nabihani hry jako treba ve hre Crysis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 Nová zabalená orig. obal i pečet ,menu jsem prolezl celé ale nikde nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 A máš zapnutý region v konzoli na český?Myslím že je to položka Locale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Listopad 29, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Ano mám psal jsem to víše ostatní hry co mají cz podporu jdou normálně s cz titulky,region mám danej na cz jen prostě ta Arcania nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nitram1980CZ Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Aha tak jsem zjistil že tam žádná čeština není docela dobrej podraz od výrobce či prodejce hlavně že to tam inzerujou. Prosím o uzamčení děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts