gazmir Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Dobrý den, koupil jsem v zastavarne nový PS4 a po spuštění to po mě chce čtyřmistny kód. Nevíte jak to dal rozběhnout a nebo o jaký kód jde? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1 pilulkin Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Zkusil bych čtyři nuly, to je myslím defaultně nastavený kód, jinak pak přepnout konzoli do safe módu a volba číslo 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Zdar, ta první věta, to je oxymoron, ne? "Koupil jsem v zastavárně nový PS4" a k tomu napíšeš" že to chce kod". To PSko určitě není nový a ten kod bude zřejmě po předchozím majiteli...můžeš zkusit nějaký variace, ale nemyslím si, že budeš úšpěšný, spíš bych to zkusil jít vrátit a nebo bych příště nekupoval něco, co sis nevyzkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 musel jsem se podívat - na 100% tam máš nastavenou dětskou pojistku -ta má 4 čísla-takže zpátky do zastavárny a chtít ten kod nebo se s nima domluvit přece to museli zkusit..nevím když to budeš hledat postupnou metodou jak ps4 na to bude reagovat...MNOHO ŠTĚSTÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Pokud to psko da do tovarniho stavu, tak tim to obejde ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazmir Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Díky kluci za radu. Půjdu jim to hodit na hlavu. :-D Myslel jsem si že to někdo znarodnil a jako třeba kradeny přístroj zablokovali podle sériového čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 ..navíc ten kod se dává přes joystyk ...moc jsem na to nekoukal teď jaká číslice je po kterým tlačítkem-takže to může být třeba kolečko,trojúhelnik,šipka nahoru či šipka dolů...nebo úplně jiného..pokud se to dá ale nějak obejít jinak tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Tovarni nastaveni normalne pres safe mode, jak uz tady kolega woodstock uvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gazmir Odesláno Listopad 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Okey, vyzkoušim až budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Třeba u Xbox 360 pokud někdo nastaví rodičovský zámek, tak ani formát nepomůže a zámek stále zůstane. Jen aby to tak nebylo i u PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ml.gagin@gmail.com Odesláno Červen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 Jde nějak definitivně zničit konzoli PS4 došlo ke krádeži!tak jsem myslel kdys nemám ja ani ♥♥♥ nebudou mít dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 ne. zmenit heslo a zadat dvoufazove overeni na ucet. jinak da reset a jede dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Červen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 heslo je přeci jen na profil, ne? když dá úplnou inicializaci konzole tak si udělá vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2020 udela, ale nebude alespon pouzivat jeho pripadne mu nevybrakuje ucet pripojenej na psn. jinak zkus zavolat na sony a teoreticky by melo jit udelat BAN na konzoli skrze seriove cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gazmir
Dobrý den, koupil jsem v zastavarne nový PS4 a po spuštění to po mě chce čtyřmistny kód. Nevíte jak to dal rozběhnout a nebo o jaký kód jde? Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.